Zamieszczanie tekstów na forum...

1
Podczas czytania tekstów w dziale Weryfikatorium naszła mnie pewna myśl - czy nie lepiej zamiast wrzucać cały długaśny tekst na forum w formie posta (który czyta się strasznie niewygodnie) zamieszczać swoje teksty w pliku rtf, odt, pdf, doc (w czymkolwiek tam kto pisze) na stronkach z darmowym hostingiem typu rapidshare, yourfilehost... ?? Widziałem taki zwyczaj na jakimś forum o scenopisarstwie dawno temu i funkcjonowało tam to całkiem nieźle... :wink: :idea: Albo chociaż żeby było to jako ewentualność - zamieszczać w formie posta i na stronce...

2
A jaki to problem zaznaczyć sobie czyjś tekst i zapisać sobie w dowolnym formacie? Na to samo wyjdzie.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

6
No ale pisze się zazwyczaj w jakimś edytorze tekstu...jest to od razu ładnie sformatowane...chociaż jako ewentualność - pisać jako post i zamieszczać też na stronkach :) Wtedy każdy miałby wybór...albo tak albo tak :) Zresztą ja kto chce no :P Tylko niektóre tematy strasznie się rozrastają jak jest za duży tekst...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”