106

Latest post of the previous page:

A jak dla bab to chłop już nie może? :wink: Kiedyś nawet Grocholę przeczytałem i nawet mi się podobało:)

Ale ok, nie podejmę się, zbyt obszerna lektura, a po łepkach lecieć to tak nie bardzo wypada. Może następnym razem.
https://soundcloud.com/para-bellum-3

107
DAF pisze:A jak dla bab to chłop już nie może? :wink: Kiedyś nawet Grocholę przeczytałem i nawet mi się podobało:)

Ale ok, nie podejmę się, zbyt obszerna lektura, a po łepkach lecieć to tak nie bardzo wypada. Może następnym razem.
Ja tylko ostrzegałam :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

108
Ith, ja mogę spróbować (tzn. zacząć i zobaczyć, czy się wciągnę, bo "literatura kobieca" to nie do końca moje klimaty). Tylko to trochę potrwa, ze 2 tygodnie na pewno, może dłużej (jestem zawalona robotą)

109
jasne, tylko maila na pw poproszę :)
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

obyczaj

112
Wszystkim czytaczom i pomocnikom baaaaardzo dziękuję raz jeszcze i oficjalnie. :hug:
Może Was zainteresuje, że:
Obrazek
:D
gosia

Obrazek

obyczaj

114
Zależy co sądzisz. Ale chyba tak ;)
gosia

Obrazek

obyczaj

115
ithilhin, Sądzę, że podpisałaś umowę wydawniczą na książkę! Następnym razem na czacie nie ogłaszaj, że to Tadeusz rozdaje autografy, tylko Gosia! :P .
Oczywiście GRATULUJĘ :!: :D
Bij żelazo, póki gorące!

P.S. Chyba większość z nas czeka teraz na jakieś szczegóły, którymi możesz podzielić się na temat! :D

obyczaj

116
Gratulacje ithilhin! :) kiedy będzie można kupić? i czy długo czekałaś na odpowiedź od zysku(a)? :D
Będę śniła swoją baśń
Powrócę tutaj znowu
W mrocznych zamkach skryty skarb
Lecz jak?

obyczaj

117
Czekałam jakiś miesiąc.
A szczegóły podam jak cokolwiek więcej będę wiedzieć, ok?
Ponoć ma wyjść w tym roku.
Jestem na etapie redakcji.
gosia

Obrazek

obyczaj

119
Super! Oczywiście, jak tylko wyjdzie, pochwalisz się? Tylko nie wrzucaj już na czacie "autografu" - wrzuć stronę tytułową i podpisz drukowanymi literami - MOJA :) Wtedy załapiemy :) Gratuluję serdecznie :)
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”