166

Latest post of the previous page:

W najnowszym numerze kwartalnika "Kronos. Metafizyka-kultura-religia" (4/2015) został opublikowany mój tekst Refleksje nad istnieniem. :) Do tekstu zostały dołączone również moje ilustracje.
"Właściwie było to jedno z tych miejsc, które istnieją wyłącznie po to, żeby ktoś mógł z nich pochodzić." - T. Pratchett

Double-Edged (S)words

167
Gratulacje! :)

[ Komentarz dodany przez: ithilhin: Czw 11 Lut, 2016 ]
a chcesz króliczkiem? emotka to nie słowo :P
Obrazek
Ostatnio zmieniony czw 11 lut 2016, 15:34 przez B.A.Urbański, łącznie zmieniany 1 raz.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

168
Dziś zaszedłem do empiku i zobaczyłem czasopismo z moim artykułem, poczułem ogromną satysfakcję :) "Kronos" ma przyzwoity nakład : 2500 egz. Tekst, będący zbiorem tez metafizycznych, powstawał przez kilka lat, szkic - wraz z ilustracjami - mam w notatniku :)
"Właściwie było to jedno z tych miejsc, które istnieją wyłącznie po to, żeby ktoś mógł z nich pochodzić." - T. Pratchett

Double-Edged (S)words

171
16 lutego prof. Orłowski, redaktor i współautor słownika, został przyjęty przez prezydenta :) Andrzej Duda dostał egzemplarz i wysłuchał krótkiej prelekcji na temat książki.

Double-Edged (S)words

174
Najlepszego :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Wróć do „Archiwum Debiutów”