Powitanie

1
Dzień dobry!

Jestem Josef, urodziłem się na Słowacji, w rodzinie wagabundów, aktualnie mieszkam w Polsce, trochę podróżuję, trochę pracuję, cały czas się uczę. Uwielbiam pisać i chodzić po górach. Najmniejszy pagórek widziany w okolicy, w której się akurat znalazłem, sprawia mi wielką radość. Pozdrawiam!

Powitanie

3
Strzałeczka!

Wagabunda: człowiek włóczący się, włóczykij, wydaje się, że z małej, jeżeli jest inaczej, mój błąd. Każda okolica z jakimkolwiek pagórkiem, na przykład widziana z okien samochodu albo pociągu, gdzieś tam na trasie.

Pięknie pozdrawiam.

Powitanie

6
Nie zrażaj się czasowym zablokowaniem. Looknij do regulaminu, tam jest o tym, że trzeba skomentować kilka razy innych zanim zaprezentujesz siebie.
Swój tekst też zamieściłeś w miniaturach, a tam jest limit znaków które przekroczyłeś.
Znajdziesz jeszcze wzmiankę o postach jednowyrazowych.

Powodzenia:)

Powitanie

8
[quote="pan_ruina"] Nie zrażaj się czasowym zablokowaniem. Looknij do regulaminu, tam jest o tym, że trzeba skomentować kilka razy innych zanim zaprezentujesz siebie.
Swój tekst też zamieściłeś w miniaturach, a tam jest limit znaków które przekroczyłeś.
Znajdziesz jeszcze wzmiankę o postach jednowyrazowych.

Okay. Zaczynam ogarniać. Dzięki!

Added in 1 minute 7 seconds:
Namrasit,

Witaj!

Powitanie

10
Josef Hosek pisze: Proszę o pomoc!
Proszę bardzo.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”