Dobrej... w zasadzie nocy :)

1
Witam Wszystkich ciepło, a szczególnie tych, którzy w nocy lubią zaglądać na Wery :). Do tej pory tylko przeglądałam to forum. Czas w końcu dołączyć, bo sporo tutaj przydatnych informacji dla autora i rad pisarzy publikujących od wielu lat. No i przydałoby się podziękować osobie, która okazała mi życzliwość trzynaście lat temu, wtedy jednej z niewielu. Andrzej, bez obawy, już nie będę Cię męczyć, żebyś wpadł na trening szabli. Ciekawa jestem, czy rozwiążesz ten rebus, kto kryje się pod "Rybką" ;).
Kilka słów o sobie. Zaczęłam pisać ponownie cztery lata temu z małym haczykiem. Efekty? Zapowiedzi wydania w tym roku dwóch powieści w wydawnictwach, powiedzmy, z tradycjami, jednym nawet z bardzo długą tradycją. Zainteresowania? Oczywiście pisanie i lektura. Interesuje mnie przede wszystkim fantastyka i non fiction. I, niestety, jestem straszną gadułą. I lubię dobrą kawę. Potrzebna jest mi szczególnie kiedy wklepuję tekst do netbooka. Może na razie wystarcz, bo właśnie się rozgaduję ;).

Dobrej... w zasadzie nocy :)

6
Andrzej Pilipiuk pisze: muuuu... ależ wtedy śniegiem auto zasypało...
Andrzej, byłeś dopieszczany na bieżąco ;). Namawiałam Cię na treningi :).
pan_ruina pisze: Qde, Monika, wyglądasz tak jakbyś miała w ręku co najmniej nóż:)
Tylko szabelkę kontra druga szabla :).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”