Witajcie! :D

1
Entuzjastyczny, na chłodno przyjmujący krytykę młodzieniec, który mimo sławy strony jako tej okrutnej zamierza tutaj coś kiedyś opublikować. Osiemnaście lat, przygodę z pisaniem zacząłem jednak już całe pięć lat temu. A to że pięć lat temu nie oznacza, że cokolwiek wtedy umiałem. Interesowało mnie to od małego, jednak od trzech lat dopiero wędruję po forach literackich. Tak, teraz traktuję to jako pasję, wtedy jako dziwne upodobanie, które posiadałem tylko ja wśród moich rówieśników - dlatego miałem sporą przerwę także w pisaniu jeszcze niedawno, ale już wróciłem, jest stabilnie, postanowiłem sprawdzić się i tutaj. Liczę na owocną współpracę, bo jeśli ja złapię kogoś tekst, to raczej oszczędzać też nie będę. :D
Więc witajcie. ^^
"Jeszcze się nie ciesz. Nie ma takiego szczęścia, którym się nie udławisz, Lee."
~ Neogor z Zimnej Kołyski

"Życie jest jak pyłek, a kwiat jak ciało. Pyłek ulatuje czasami tak niespodziewanie, tak szybko... A ja jestem wiatrem."
~ Gariusz ze Świnioujścia

2
Okrutnej? A gdzie tam.

Tylko uważaj pod nogi, bo ktoś zapomniał sprzątnąć flaków ostatniego aspirującego autora ;)

Witaj!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

3
Witaj i powodzenia w pisarskim rozwoju :)
B.A.Urbański pisze:

Tylko uważaj pod nogi, bo ktoś zapomniał sprzątnąć flaków ostatniego aspirującego autora ;)

To tutaj się wybebesza aspirujących autorów? Właśnie sobie przypomniałem, że zostawiłem włączone żelazko... :shock:

4
Spokojnie, wybebesza, ale później się ich nadziewa. Tak lepiej smakują.
A te flaki na podłodze to zwykłe marnotrawstwo, bo przecież zupa by była...
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

6
Lubię być mordowany, dopiero wtedy czuję, że żyję. :D
W każdym razie - dzięki wszystkim. ;) Jeśli nie traktujecie tutaj wszystkiego nazbyt poważnie, to liczę, że zabawa będzie przednia. :D
"Jeszcze się nie ciesz. Nie ma takiego szczęścia, którym się nie udławisz, Lee."
~ Neogor z Zimnej Kołyski

"Życie jest jak pyłek, a kwiat jak ciało. Pyłek ulatuje czasami tak niespodziewanie, tak szybko... A ja jestem wiatrem."
~ Gariusz ze Świnioujścia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”