Cześć wszystkim!
Co tu dużo pisać. W radio maniak po ciemku*, za oknem gwieździste niebo, na sąsiednim balkonie teleskop (podobno powiększenie 1200x, podobno drogi, podobno widać każdy pierścień Saturna), na kolanach kot-despota, na biurku laptop, który od czterech lat nie doświadczył formatu dysku, obok laptopa whisky, przed laptopem ja -- długowłosa istota, dla której najważniejsi byli, są i będą panowie Ziemiański, Vonnegut i Bukowski, która powinna spać o tej porze, która musiała założyć dwa konta, ponieważ na adres e-mail przypisany do pierwszego nie przyszedł link aktywacyjny.
Liczę na ciekawą przygodę!
Edit: *teraz już pan Ptaszyn-Wróblewski.
Piszę ten post pierwszy raz
2Zara przyjdzie Reszczyński i zacznie zaciemniać jeszcze bardziej :-P nawet teleskop nie pomoże. No to cześć, istoto składająca się z długich włosów i wymienionych panów. Z łyskaczem możesz pognać na dół strony, do mchata, zwanego dla niepoznaki SB-kiem. Na pewno się znajdą amatorzy.
Baw się dobrze.
Baw się dobrze.
3Najwyższy czas sformatować kota 
Leszku, nie wiem czy to takie bezpieczne, by nowym już na wstępie proponować SB-ka. Słyszałem, że za to można mieć wiele nieprzyjemności... do mamra mogą wsadzić, a nawet emeryturę zabrać. Ja bym się do SB nie przyznawał

Leszku, nie wiem czy to takie bezpieczne, by nowym już na wstępie proponować SB-ka. Słyszałem, że za to można mieć wiele nieprzyjemności... do mamra mogą wsadzić, a nawet emeryturę zabrać. Ja bym się do SB nie przyznawał

I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
B.A. = Bad Attitude
4Witaj
Masz Win(rusa) na dysku, że o format woła?
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie