16

Latest post of the previous page:

B.A.Urbański pisze:
Ja też gruba nie jestem, to pewnie i książce wolno :lol:
To do której książki byś się przyrównała?
Mógłby to być "Mały Książę" - ma tylko 96 stron.

Co do konkursu to mam już pewne pomysły i niedługo biorę się do pracy :wink:

Pióra Falkonu 2016

19
Ja się dopytam jeszcze - jak wygląda kwestia praw. Mam tekst, nawet chcę go wysłać, ale ten tekst jest elementem większego zbioru, który mam zamiar kiedyś publikować. Na jaki czas autor udziela praw do publikacji? Wyłącznie czy nie?

Pióra Falkonu 2016

25
hatsumi pisze: Akurat skończyłam tekst z takim motywem (nawet objętość pasuje). Miałam zamiar go wysłać do Antologii FS, ale teraz zwątpiłam. Może lepiej na "Pióra Falkonu"? Co radzicie?
Cóż... Zapraszamy :P
godai pisze: Pióra to też FS, więc w sumie...
Pióra to też FS pod względem technicznego wydania. Natomiast teksty przechodzą ocenę innego gremium :)

Termin nadsyłania tekstów mija wraz z 31 lipca, a ja już mogę obiecać, że obok utworów konkursowych pojawią się również znane nazwiska ze środowiska fandomu i literatury fantastycznej. Ale nawet na torturach nie zdradzę, kto taki! :twisted:

Pióra Falkonu 2016

26
Dziękujemy za wszystkie zgłoszenia :) Otrzymaliśmy mnóstwo propozycji, więc teraz nasza ekipa jurorska robi sobie mocną kawę i wszystko dokładnie czyta :) ... jeszcze w sierpniu powinniśmy podać wyniki konkursu, ale asekuracyjnie podajemy termin początku września.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”