Witam się na forum! 1 autor: Pawel83 Kmiotek Dzień dobry wszystkim! Mam na imię Paweł, jestem z Warszawy, na codzień pracuje jako elektryk. W wolnych chwilach lubię dużo czytać a czasami coś napisać Jak zdobędę trochę śmiałości to podziele się swoją twórczością. Pozdrawiam Cytujpn 15 sie 2016, 19:53
Witam się na forum! 2 autor: slavec2723 Dusza pisarza Szkoda, że nie elektryk z Gdańska Witaj, i baw się dobrze. I told my whole body to go fuck itself Patrick Coleman, Churchgoer Cytujpn 15 sie 2016, 20:00
Witam się na forum! 3 autor: Namrasit Dusza pisarza Witaj, witaj I nie bądź taki nieśmiały. Tutaj same dobre duszyczki... Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie Cytujpn 15 sie 2016, 20:18
Witam się na forum! 4 autor: Natasza Zasłużony Witaj, (o duchach patrz w SB) Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany) Cytujpn 15 sie 2016, 21:39
Witam się na forum! 5 autor: Mrs Alistair Dusza pisarza Witaj! Tak, ja zaczynam straszyć Pisać może każdy, ale nie każdy może być pisarzem Katarzyna Bonda Cytujpn 15 sie 2016, 22:06