Witam wszystkich;)

1
Mam na imię Krystyna, mam 24 lata. Pochodzę z małej miejscowości. Pisaniem (uwydatnianiem własnej osobowości ) zajmuję się od nastoletnich lat. Mam problem z otwieraniem się na zmiany, nowe znajomości i szczere rozmowy, lecz przelewanie słów na papier sprawia, że otwieram się w zupełności. Zarejestrowałam się na tym forum, ponieważ nie mam pojęcia gdzie szukać pomocy w ocenieniu tego co tworzę. Wysłałam swoje wypociny do kilku wydawnictw, lecz albo zero odzewu, albo mnie skwitowali. Mam nadzieję, że Wy mi pomożecie, nie oczekuję wiele, i w zamian postaram się ocenić ( choć nie wiem czy potrafię ) Wasze dzieła.

Witam wszystkich;)

3
Witaj, oceniaczy u nas dostatek, uwydatniaczy osobowości także :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Witam wszystkich;)

4
hmm, sie rozgośc :-)
w sb impreza, piątek jest, czas sie napić :-)
a internety cierpliwe.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Witam wszystkich;)

5
witaj,
baw się dobrze.

*postanowiłam policzyć słowa w Twoich komentarzach i oddam je pod Twoimi tuwrzuciami :)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

Witam wszystkich;)

6
Moje komentarze nie są rozbudowane, bo nie jestem przyzwyczajona do oceny czyichś prac. Zarejestrowałam się na tym forum, ponieważ chciałam, aby ktoś zerknął i wystawił opinię na temat moich. Nie szukam tutaj rozgłosu, raczej przychylnej ręki, która ukierunkowuje mnie i pomoże obrać cel, abym wiedziała, że to co robię ma jakiś sens. Uważam, że wszyscy tutaj zgromadzeni forumowicze mają talent, niektórzy są go świadomi, a niektórzy tak jak ja nie są go po prostu pewni. Nie będę strugać z siebie oczytanej w tych tematach, bo niektóre komentarze naprawdę robią wrażenie:) i jestem pełna podziwu, że wszyscy potrafią dojrzeć tyle błędów i dać radę. Może daj mi trochę czasu, abym się z tym wszystkim zespoliła. Uważam, że ważne jest to, że chociaż próbuję, bo wiele razy zastanawiałam się co zrobić ze swoimi wypocinami.

Witam wszystkich;)

7
Ale postarać się powiedzieć o własnym odbiorze czytanego tekstu dałabyś radę nie tylko w zdaniu pojedynczym. Każdy tu szuka wiedzy i informacji zwrotnej o swoim tekście.
Po prostu - czytaj, mów, co Ci się podoba, co nie, dlaczego. Szukaj ...

Added in 6 minutes 32 seconds:
dobra, czepiam się, ale.. dobra.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

Witam wszystkich;)

8
Spoko, rozumiem.:) Też czasem mam zły dzień. Nie zawsze rejestrujący się tu ludzie posiadają wiedzę ot tak. Masz rację, trzeba szukać, czytać i interesować się wszystkim na bieżąco. Ja na razie czytam, a wszystko następne przyjdzie z czasem;) Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”