Halo, salut, it's me, your duke!

1
Witam wszystkich bardzo serdecznie! :D
Nazywam się Weronika i do tej pory pisałam jedynie na Wattpad — przybyłam tutaj z chęcią poznania prawdziwej, nieprzesłodzonej opinii na temat moich tworów.
Mam zaledwie osiemnaście lat, ale piszę już od pięciu *śmieje się na wspomnienie pierwszego opowiadania* :D Ogólnie interesuję się fotografią, grami wideo (z braku czasu coraz mniej gram i robię zdjęcia). Co mogę jeszcze o sobie powiedzieć... Kocham kebaby!
"Writing is a socially acceptable form of schizophrenia".

11
No, to dylemat wszystkich debiutantów którzy przyszli tu mając napisaną sagę w sześciu tomach :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

12
Hah, saga to przesada. :D Jak na razie powolutku zbliżam się do zakończenia mojej pierwszej, dłuższej opowieści, ale już teraz wiem, że potrzebuje poprawek. Zaczęłam ją pisać bez researchu, a co za tym idzie, wiek postaci nie pasuje do amerykańskiego systemu oświaty. :/ Postanowiłam jednak najpierw skończyć całość, ponieważ znacznie lepiej pracuje mi się na gotowym tekście, kiedy wiem, że jedyne, co muszę zrobić, to przekształcić całość, by nie móc już nic odjąć. :D
"Writing is a socially acceptable form of schizophrenia".

13
Witaj
Infinitka pisze: przybyłam tutaj z chęcią poznania prawdziwej, nieprzesłodzonej opinii na temat moich tworów.
No to życzę spełnienia marzeń, i tu:
Infinitka pisze: Zostanę wychłostana mentalnie, jak wszystkie Mary Sue w opowiadaniach o bogatym przystojniaku z "dziwnymi zainteresowaniami"
i tu:
Infinitka pisze: Jeden mnie wychłosta, a drugi poklepie po ramieniu, mówiąc: "nie bolało przecież aż tak bardzo"
A co do tego:
Infinitka pisze: Jak na razie powolutku zbliżam się do zakończenia mojej pierwszej, dłuższej opowieści, ale już teraz wiem, że potrzebuje poprawek.
to spal ją i napisz nową, ale porządnie ;)
Uśmiechając się do deszczu mniej się moknie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”