Przybyłem.

1
Cześć, jestem Piotrek. Chociaż w sumie, to wolałbym mieć na imię Krzysiek, ale nigdy nie dostaję tego czego chcę. Niedawno skończyłem sobie 18 lat, uczę się, a raczej uczęszczam do LO. I tyle. Popisałbym jeszcze o sobie, ale biorąc pod uwagę, że i tak nikogo tutaj to nie obchodzi, to... Nie obcuję z literaturą za często, ale mam nadzieję, że to się zmieni. Widzę, że generalnie fajne, przyjemne i kulturalne towarzystwo tutaj, więc może trochę zmądrzeję i wreszcie nauczę się używać przecinków. Cieszę się, że do Was trafiłem.

Przybyłem.

5
PrawieGrzeczny pisze: Nie obcuję z literaturą za często, ale mam nadzieję, że to się zmieni. Widzę, że generalnie fajne, przyjemne i kulturalne towarzystwo tutaj, więc może trochę zmądrzeję i wreszcie nauczę się używać przecinków.
iitam, po 22 jestesmy typy spod ciemniej gwiazdy. Zwłaszcza Nav.
Po 22 nie wchodź :)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

Przybyłem.

7
PrawieGrzeczny pisze: Cześć, jestem Piotrek. Chociaż w sumie, to wolałbym mieć na imię Krzysiek, ale nigdy nie dostaję tego czego chcę.
Uuuu, "optymista" :-P

Cześć :-)

Czemu "prawiegrzeczny"? Skąd taki nick?
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Przybyłem.

9
Łaaaaa!
Watch your tongue young man!
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Przybyłem.

11
Wypadałoby ;) rozgość się i czuj dobrze.
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”