Beztalencie nr 1

1
Cześć,

trafiłam na to forum zupełnie przypdakowo, szukając czegoś o opowiadaniu humorystycznym. To jednak inna historia. Otóz mam 16 lat i (na moje nieszczęście) chodzę do dwóch szkół w Szczecinie. Tzn. gimnazjum o rozszerzonym profilu niemieckim - 7 godzin tygodniowo! W tym landeskunde, chemie i erdkunde.... Zreszta nieważne(nr 42) i szkoły muzycznej. Jest to bardzo męczące dla mnie gdyż wracam bardzo późno do domu. No i jeszcze potem muszę się uczyć.... Tak więc średnio śpię po 4-5 godzin na dobę. Moją pasją jest muzyka. Na fortepianie gram juz prawie 10 lat. W przyszłym roku prechodzę do jednej szkoły (tj. OSM) Lubię śpiewać, komponować, poznawać nowych ludzi i rozmawiać w obcych jezykach... Nie wiem co tu jescze napisać.... Pytajcie a chętnie odpowiem.

PS.: Nie jestem jakaś super z polaka. Ehh.. Dlatego w temacie napisałam beztalencie nr 1. I nie wiem czy odważę się poddać jezcze jakieś prace waszej ocenie....

Pozdrawiam.

Zdjęcie? www.pianistka90.fotka.pl

2
Poddawaj ocenie ,nic się nie bój. U nas są same "wykwalikowane;)" osoby i pomożemy Ci wyjść na prostą! Witam serdecznie:)
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

5
hej
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Czy to jest rzeczywiście chwalenie? Nie wiem ,przecież to nic takiego niezwykłego. Każdy zna przynajmniej jeden język -ojczysty. Nie widzę w tym nic niezwykłego;)
"Ale dosyć już o mnie. Mów, jak Ty się czujesz

z moim bólem - jak boli

Ciebie Twój człowiek."

8
Witam :D:D:D
"But I'm on the outside, I'm looking in

I can see through you, see your true collors

Cause inside you're ugly, You're ugly like me

I can see through you, see to the real you.."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”