Dziennik imadoki

454
Romek Pawlak pisze: Super :)
Oj nie wiem, czy aż tak super, bo skoro już ponownie skończyłam poprawiać, to pewnie zaraz zacznę od nowa. I tak mi pewnie zejdzie do setki. Pisząc streszczenie, odkryłam strasznego babola, który nigdy wcześniej nie rzucił mi się w oczy. I teraz się boję, że może jest ich więcej.
Everything happens for a reason

Dziennik imadoki

456
imadoki pisze: Pisząc streszczenie, odkryłam strasznego babola, który nigdy wcześniej nie rzucił mi się w oczy.
Podobno warto poprawiać tak ze trzy razy co najmniej, za kązdym razem skupiając się na czymś innym. Na przykład w pierwszej wersji poprawiając fabułę, w drugiej tępiąc zaimkozę i inne fanaberie autora i tak dalej. Lepiej odłożyć tekst na pewien czas - mimo że podzielenie się nim z wydawnictwami jest kuszące, zwłąszcza, jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości.
https://pisarzdowynajecia.com

Dziennik imadoki

457
Wysłałam Sekrety do kilku wydawnictw, a teraz muszę uzbroić się w cierpliwość. Może uda mi się teraz ustalić, dlaczego Laura zniknęła bez śladu, oraz w jaki sposób Zorian zamierza ją odnaleźć.

Dziennik imadoki

460
Jako że czekanie mnie męczy i irytuje, dla zabicia czasu otwieram kolejny projekt: obyczaj dla kobiet. Będzie się działo, bo mnie moja Luna natchnęła swoim szalonym skokiem do wiadra z brudną wodą :)

Dziennik imadoki

464
Jakoś mnie tak przystopowało. Muszę naładować baterie, bo czuję się fizycznie i psychicznie wykończona. Mam nadzieję, że zamówione książki pomogą mi się ogarnąć.

Dziennik imadoki

465
To chyba ten listopad tak działa na ludzi.
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".

Wróć do „Maraton pisarski”