Nazywam się Przemysław - Przemek ( jak kto woli ) ale najbardziej wole jak mówią mi poprostu Faraon ( należe do tych którym się własne imię nie podoba, no ale cóż tak wyszło). W tym roku, a dokładnie w marcu na moim zegarze biologicznym wybyło 22 rok życia. Mieszkam i pracuje w Polsce, dokładnie w województwie Śląskim, a jeszcze dokładniej w rybniku ( więcej nie powiem bo niestety google maps mnie nie pokazuje). Wracając do pracy to pracuje na elektrowni w rybniku na stanowisku pracownika porządkowego w firmie ( a nie powiem jakiej xD ).
Zainteresowania... Ahh... Dużo tego, czasem aż za dużo xD Jestem wiernym fanem muzyki metalowej choć, nie gardzę żadnym gatunkiem muzycznym, bo moim zdaniem zamykanie się w jednym gatunku muzycznym jest samoistnym strzałem w stopę, no i typowym ograniczaniem horyzontów. Swojego czasu również dużo rysowałem nawet wystylizowałem swój własny styl (koledzy w szkole nazwali to Faraoglifami ), jak będą chętni to mogę się pochwalić ale to potem

Żeby nie przedłużać (bo nie chce by wyszła z tego mała epopeja) pisać zacząłem w piątej lub szóstej klasie podstawówki po tym jak nauczycielka polskiego pochwaliła mnie za dobrze napisany własny wiersz w ramach zadania domowego (niestety przepadł wraz z zeszytem do polskiego) połknąłem bakcyla i pisałem jak oszalały. Było i jest to nadal dla mnie oderwanie się od rzeczywistości upragniony odpoczynek, jak i relaks po ciężkim dniu. Na początku pisałem czarne wiersze wylewając na papier to co leżało mi na serduszku. W pierwszej klasie zawodówki wpadłem na genialny pomysł napisania książki o upadłym aniele, prace nad tym projektem trwają do dziś i z pomysłu na jedną książkę wyrósł materiał na dziewięć ( nawet nie wiem jak to zrobiłem xD dobra wiem ale to innym razem).
Trafiłem na to forum poprzez jedną grupę na facebooku i bardzo się cieszę że tutaj trafiłem. Mam nadzieje że znalezienie się tutaj postawi krok milowy do spełnienia mojego marzenia, aczkolwiek marzę by zostać kiedyś pisarzem z prawdziwego zdarzenia.
Z góry dziękuje za przeczytanie mojego przywitania i przepraszam za wszelkie błedy ortograficzne czy interpunkcyjne