Witam.
5Jeśli już to mówią wszystko, bo słowa nie są w stanie czegokolwiek "wymówić"Gruszka pisze: Literackim, nie społecznościowym.
I to jest to, dwa słowa, które wymawiają wszystko![]()

I właśnie dlatego uważam, że jeśli ktoś zaczyna przygodę na forum literackim, to miłym akcentem jest napisanie paru zdań, a nie dwóch słów. Nawet musi być o sobie, może być o pogodzie za oknem. Ważne by pokazać, w jaki sposób operuje się językiem polskim

Witam.
6jasne. ja tam czekam na opowiadanie czy miniaturę, a reszta mi zwisa i powiewa. Co, gdzie, jak i dlaczego, jakie ma to tutaj znaczenie. Mógł pierdyknąć swoje ubarwione czy zmyślone cv na trzy czwarte strony, i co, pomogłoby to Tobie potem w czytaniu ?
Operować to pan Religa wybitnie potrafił a ja tam poczytam jeno
Operować to pan Religa wybitnie potrafił a ja tam poczytam jeno

Witam.
7Mi by pomogło. Nie raz miałem tak, że po przeczytaniu powitania od razu wiedziałem, że proza pisana przez daną osobę będzie dla mnie niestrawna. I nie chodzi mi tu o potknięcia językowe, ale o sposób wyrażania siebie przez tekst.
Poza tym lubię, gdy ludzie przychodzą na forum literackie pisać, a nie zachwycić wszystkich wiekopomnych dziełem, najlepiej trylogią
Poza tym lubię, gdy ludzie przychodzą na forum literackie pisać, a nie zachwycić wszystkich wiekopomnych dziełem, najlepiej trylogią