Nine wita

1
Hejże.

22 lata

Student - właściciel małej firmy

wielki fan gier fabularnych traktowanych jako sztuka

O pisaniu: Kiedyś będę wielki jak... Jak... Jak jakiś wielki pisarz!

Ot, tak sobie wpadłem. Od dłuższego czasu szukam ciekawego miejsca do dzielenia się doświadczeniami i poglądami dla młodych, aspirujących pisarzy. Jako że prowadzę warsztaty literackie w szkołach mam nadzieję, że przydam się i na tym Forum.

Aktualnie czekam na debiut [jak my wszyscy]. Wysyłam krótkie opowiadania będące hybrydą realizmu magicznego z fantastyką, które należą do wciąż powstającego zbiorku "Styks".

Jeszcze raz pozdrawiam i postaram się bywać jak najczęściej.
Pozdrawiam
Nine

Dziewięć Języków - blog fantastyczny
Portfolio online

3
Witaj :D

w takim razie czekamy, aż podzielisz się którymś z tekstów, no i oczywiście czeka cię stos opowiadań do przejrzenia :P

pozdroowki 8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
Witam ;>
Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin...

Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n...

See the fallen angels pray... for my sweetest poison...

I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison...

6
Inspiral Arts

[img]http://images4.fotosik.pl/37/b5b3f9406413224cm.jpg[/img]

Będziemy prowadzić sieć warsztatów teatralnych i literackich w Warszawie. Na razie mamy kilka szkół podwarszawskich.

Planujemy też robić kursy weekendowe i tygodniowe dla firm, o różnej tematyce: relacje interpersonalne, autoprezentacja, weekendy inspiracyjne itp. itd.

A kiedy już będziemy sławni i bogaci :) planujemy wydawać książki. Zresztą - robić co tylko zechcemy.

Jesteśmy na etapie 67% pełnej działalności. Jesteśmy zarejestrowani, płacimy ZUS i zarabiamy swoje. Strona internetowa w przygotowaniu.
Pozdrawiam
Nine

Dziewięć Języków - blog fantastyczny
Portfolio online

15
Witam serdecznie :D
"But I'm on the outside, I'm looking in

I can see through you, see your true collors

Cause inside you're ugly, You're ugly like me

I can see through you, see to the real you.."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”