No hej

1
Chciałem się przywitać z wszystkimi :mrgreen: Nie pisałem żadnych opowiadań ani szerszych tekstów z jakieś 15 lat a i wtedy nie było tego zbyt wiele. Postanowiłem zmienić całą sytuację, tym bardziej że od jakiegoś czasu mam ochotę i pomysły na opowiadania a nawet szerszą fabułę. Zarejestrowałem się tu ze względu na chęć samodoskonalenia i publikowania opowiadań pod konstruktywną krytykę oraz licząc na sensowne, merytoryczne wypowiedzi. Dział literatury, który najbardziej mnie interesuje to fantastyka... Takie upodobanie od dziecka co nie znaczy że nie czytam innych gatunków.
Wypadało by mi napisać że mam tremę jak reszta nowych użytkowników ale tak nie jest. Nie zrozumcie mnie źle :wink: ... zdaje sobie sprawę że popełnianie błędów jest koniecznym aspektem samodoskonalenia więc po co się denerwować skoro każdy błąd można poprawić ? No chyba że się nie ma talentu to już wtedy nikt nic nie poradzi.

Pozdrawiam i mam nadzieję na owocne wymiany zdań w przyszłości.

No hej

4
Witam serdecznie. Byłem w podobnej sytuacji kilka lat temu (15 lat bez pisania), więc życzę, byś szybciej niż ja przeszedł konieczne etapy początkującego (zachwyt nad sobą, oburzenie na krytyków, pokora, rezygnacja, powrót do ciężkiej pracy)
http://radomirdarmila.pl

No hej

5
Mam nadzieje że narcystycznego zachwytu nad sobą nie będzie. O krytykę nie mam zamiaru się obrażać jeśli będzie konstruktywna. Co do reszty ciągu przyczynowo-skutkowego zobaczymy :mrgreen: smarzę już jedno opowiadanie więc zobaczymy co cały mój zapał na chwile obecną jest wart :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”