Cześć

1
Cześć
Jestem Kamil, mieszkam we Wrocławiu.
Od lat piszę krótkie opowiadania (tematyka queerowa, obyczajowa), ostatnio trochę się rozpędzam i nie są one już tak krótkie. Da się zauważyć, że poprawia mi się warsztat i teksty są ciekawsze, ale przede mną długa droga.
Najbardziej brakuje mi konstruktywnej krytyki. Liczę na to, że użytkownicy Weryfikatorium będą bezlitośni, bo właśnie tego mi trzeba. Przy okazji, mam nadzieję nauczyć się lepiej znosić krytykę.
No, nie jest łatwo, ale jestem dobrej myśli, bo po co być złej.

Cześć

3
Przygotuj się czasem na porządną obróbkę, ale korzystaj z niej :)
Piszę. Wspomnienia. Miniaturki. Satyriady. Drabble. Fraszki. Facecje. Podobne. Wystarczy.

Cześć

4
Zamierzam.
Nie znam ludzi piszących ani lubiących jakoś konkretniej krytykować to, co czytają. Znajomi najczęściej mówią że "spoko" i wymieniają co im się podoba. Nie o to mi chodzi.

Cześć

6
Witaj w naszej wesołej gromadce :) Rozgość się, zajrzyj na czat (#nowirobiąkawę), komentuj, wrzucaj. Krytyki u nas jak lodu, tej konstruktywnej też :) Baw się dobrze!
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”