Latest post of the previous page:
Szybciej skierują do czubków, skoro gość, który nawet nie ujawnia nazwiska ani adresu, czuje się zagrożony z powodu komentarza w necie.Baśka pisze: Idź z tym na policję i koniecznie powiedz, że poczułeś się zagrożony.
Często wypada nam z ust „Zabiję cię!”. Pójść na policję i zgłosić, że ktoś mi tak powiedział, to cię oleją strugą ciepłego mocza.
Ale gdy powiesz, że poczułeś się zagrożony, o to już inna sprawa. Protokół spiszą, do prokuratora skierują, cwaniaczek dostanie wezwanie na przesłuchanie.

Baśka, rozumiem Twój początkowy gniew, ale przecież kiedy Ruina dowiedział się, że jego wpis Cię denerwuje, napisał kolejny, merytoryczny i miły. Napisał m.in. Zwracam uwagę na KAŻDE słowo w miniaturze, bo jest to niezwykle istotne. Jedno może wszystko zmienić, lub znacznie zakrzywić odbiór. Suszę kły, bo mi się podoba ten szort, ale bez mu. Jako zamkniętej miniaturze brakuje mi szczypty wyraźniejszej pointy. Chyba, że nie jest zamknięta, a tylko fragmentem? Nie odniosłaś się do tego komentarza, wolisz rozdmuchiwać sprawę i udawać, że nie widzisz ręki wyciągniętej do zgody.
Co do zmian, byłabym za wprowadzeniem zakazu używania obraźliwych określeń wobec innych użytkowników. Na żadnym porządnym forum nie można nazywać kogoś padliną czy bezkarnym analfabetą. Nie pojmuję, dlaczego pozwalacie na takie coś.