Latest post of the previous page:
Oj no przestań :hug:Risercz ma być na jutro.
Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Oj no przestań :hug: Proponuję napisać ot tak jeszcze kawałek bez researchu i dać do tuwrzucia. Łomot jaki dostaniesz zmotywuje Cię do zagłębienia się w temat
 Proponuję napisać ot tak jeszcze kawałek bez researchu i dać do tuwrzucia. Łomot jaki dostaniesz zmotywuje Cię do zagłębienia się w temat 
Nie dość, że leniwa jestem, to w dodatku , gdy ktoś mi coś narzuca, tym bardziej nie jestem w stanie tego zrobić. Chyba że stanęłabyś nade mną... Masz wolny weekend może?ithilhin pisze:Oj no przestań :hug:
Risercz ma być na jutro.
 ))) Sama wiem, że się toto do niczego nie nadaje. Także dziękuję, ale nie
))) Sama wiem, że się toto do niczego nie nadaje. Także dziękuję, ale nie  
 Bardziej chodziło mi o to, że nie chce Ci sie robic reserchu. Skoro tak, napisz bez - na Wery od razu wyłapią, że go brakuje i z tego tytułu będzie łomot. A sama mówiłaś, że potrzebujesz, żeby Cie ktoś kopnął
 Bardziej chodziło mi o to, że nie chce Ci sie robic reserchu. Skoro tak, napisz bez - na Wery od razu wyłapią, że go brakuje i z tego tytułu będzie łomot. A sama mówiłaś, że potrzebujesz, żeby Cie ktoś kopnął 
Iris, ale ja nie mogę nic napisać bez tego researchu. Bo to tak, jakbyś chciała opisać mecz (w sensie z komentarzem komentatora), a nie wiedziałabyś, jak krzyczy taki porządny komentator.

czyli piszesz?

Staram się. Choć, gdy czytam po chwili to, co napisałam, płakać mi się chce. Takie to dobre. A takie to dooobreee. Takie to dooobre. Taki żarcik

Siedzę właśnie w pracy i piszę. Tylko nikomu nie mów. Ani jednemu, ani drugiemu szefowi, bo mnie z pracy wyrzucą.

Policzyłaś to sobie? 10 tys. x 4 tygodnie = 40 tys. miesięczne. I te 40 tys. x 12 mies. to zaledwie 480 tys. w rok. Jeśli ma powstać cała książka muszę napisać 2x więcej, by móc to potem pociąć, wyrzucając bzdury.

Ależ z Ciebie optymistka