Pytania do Augusty Docher vel Beaty Majewskiej

91

Latest post of the previous page:

sliczne okładki :-) bedzie pięna seria :-) (w końcu jakieś kobiece ksiązki na pólkach bede miec)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

94
i co ze spotkaniem w łodzi? bo akurat tam bliżej niz do wrocka ;-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

95
Załatwiają, a czy załatwią, zobaczymy :) Jakiś wielki empik w CH Manufaktura, jest w remoncie, dlatego plany się zmieniły, ale ponoć jest jeszcze inny, w porcie? Nie mam pojęcia o co chodzi. Jak będę znać detale, poinformuję. Co do wydawania: Najlepszy powód, by żyć... - 27 września, Kryształowe serca w listopadzie, Zdążyć z miłością i Batawe - jesień. I to chyba wsio na ten rok, nawet na pewno (prócz oczywiście Biletu).
Niniejszym oświadczam, że podziwiam R.Mroza :D (absolutnie i bezsprzecznie).

Added in 2 hours 40 minutes 40 seconds:
Już wiem :)
Termin spotkania i miejsce na grafice. Zapraszam wszystkich weryforumowiczów z Łodzi i okolic :)

97
Z fotki nie wynika, czy to szczęście ma zapewnić ksiązka, czy autorka ;)
Ostatnio zmieniony śr 05 lip 2017, 15:38 przez Navajero, łącznie zmieniany 1 raz.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

99
Navajero pisze: Z fotki nie wynika, czy to szczęście ma zapewnić ksiązka, czy autorka ;)
Książka autorki ;) czyli zasadniczo autorka :P bo przecież, to co mi gra w sercu i duszy, znajdziecie na stronach.

Added in 27 seconds:
ithilhin pisze: Buziaki premierowe :)
Liczę na fotki z Empiku.
Dziękuję, na pewno będą - fotki! :)

101
Anna Nazabi pisze: Augusta ja zawsze miałam za wzór swoją matkę, która naprawdę młodo wygląda, ale chyba jesteś teraz na pierwszym miejscu. Dałabym ci max 30.Ślicznie wyglądasz.
Dziękuję :)
Bez przesady z tą trzydziestką ;) a cały sekret to uśmiech.
Może kiedyś będzie okazja poznać się osobiście i zweryfikować rzeczywistość ;)
Pozdrów Mamę!

102
Augusta pisze: Może kiedyś będzie okazja poznać się osobiście i zweryfikować rzeczywistość ;)
Anna Nazabi, na żywo Augusta wygląda tak samo młodo, jak na zdjęciach :) Już zweryfikowane :P
Everything happens for a reason

104
Alicja Minicka pisze: 1. Czy "Bilet do szczęścia" będzie wydany także w formie e-booka?
2. Dlaczego używasz obu personaliów - Beata Majewska i Augusta Docher? Czy ze względów marketingowych nie byłoby lepiej zdecydować się na jedno?
Tak, Bilet do szczęścia zostanie wydany jako e-book, w zasadzie już chyba jest dostępny w tej formie. Każda kolejna książka, która zostanie wydana w Publicat, będzie dostępna również jako e-book. W tym roku wyjdzie jeszcze trzecia część tego cyklu pod tytułem "Zdążyć z miłością". A w 2018 na pewno "Baśnik" i może jeszcze jedna ("Moja twoja wina") lub dwie :)

Co do drugiego pseudonimu, to decyzja wydawcy (Publicat/Książnica), ponieważ powieści, które u nich wydaję to typowe obyczajówki z polskimi realiami, a mój pierwszy pseudonim sugeruje obcojęzyczną autorkę.

A teraz małe ogłoszenie, czyli spełniają się marzenia...
Już we wrześniu, w znak literanova, a dokładnie w OMGBooks ukaże się moja nowa powieść :)
Jest zapowiedź :)
http://www.wydawnictwoznak.pl/autor/Augusta-Docher/3757

105
Augusta pisze: Tak, Bilet do szczęścia zostanie wydany jako e-book, w zasadzie już chyba jest dostępny w tej formie.
https://ebooki.swiatczytnikow.pl/ebook/ ... escia.html
Augusta pisze: Już we wrześniu, w znak literanova, a dokładnie w OMGBooks ukaże się moja nowa powieść
Gratulacje!
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Wróć do „Archiwum Pisarzy”