Strach na wróble jestem
dawno w polu stoję
słomą z głowy śmiecę
ptaków się nie boję.
Powyższe jest przykładem zapalenia świeczki dbałości o prywatność i ogarka regulaminowi. W profilu podałem miasto, a w jednym z komentarzy - że pracuję na uczelni (dociekliwi może nawet domyślą się profilu). Na razie pozwolę sobie więcej nie ujawniać.
P.S.
Z zasady nie używam emotikonów, pozostawiając sprawy inteligencji i domyślności P.T. Odbiorców. Tak, wiem, że w internecie - nie widząc twarzy Rozmówcy - nie da się rozpoznać ironii.
Witam
4Witam serdecznie. 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Witam
10Czy aby nie masz zbyt wielkich oczekiwań względem odbiorców?:) (Sarahaulit)
Rozumiem, że mogą mieć problem, ale to nie mój problem.
Skrypty i publikacje naukowe się nie liczą (Navajero)
Powiedz to ludziom opracowującym ankiety oceny okresowej.
Rozumiem, że mogą mieć problem, ale to nie mój problem.
Skrypty i publikacje naukowe się nie liczą (Navajero)
Strach herbu Cztery Patyki, książę na Miedzy, Ugorze etc. do usług
Witam
11Na szczęście mnie ten problem nie dotyczyStrach na wróble pisze:

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Witam
14Cześć.
Jeśli uważasz, że sama mądrość rozmówcy wystarczy by zinterpretować potencjalnie wieloznaczny przekaz zgodnie z twoimi intencjami, ale bez żadnych ułatwień z twojej strony... to znaczy, że musisz się jeszcze dużo nauczyć o pisaniu i języku. Znaczy: witaj, trafiłeś we właściwe miejsce
Jeśli uważasz, że sama mądrość rozmówcy wystarczy by zinterpretować potencjalnie wieloznaczny przekaz zgodnie z twoimi intencjami, ale bez żadnych ułatwień z twojej strony... to znaczy, że musisz się jeszcze dużo nauczyć o pisaniu i języku. Znaczy: witaj, trafiłeś we właściwe miejsce

Witam
15to znaczy, że musisz się jeszcze dużo nauczyć o pisaniu i języku (Jason)
Tylko widzisz... Ja nie kojarzę żadnej książki w której Autor daje w tekście emotikony. Owszem, nie wykluczam że w związku ze stopniowym upadkiem kultury za jakiś czas i takie się pojawią, ale póki co - da się pisać bez emotikonów.
Oczywiście możesz mieć na ten temat inne zdanie.
Poza tym doświadczenie mam takie, że kilkunastu lat pisuję bez emotikonów po różnych forach i jakoś nie miałem z tym nigdy problemu.
Tylko widzisz... Ja nie kojarzę żadnej książki w której Autor daje w tekście emotikony. Owszem, nie wykluczam że w związku ze stopniowym upadkiem kultury za jakiś czas i takie się pojawią, ale póki co - da się pisać bez emotikonów.
Oczywiście możesz mieć na ten temat inne zdanie.
Poza tym doświadczenie mam takie, że kilkunastu lat pisuję bez emotikonów po różnych forach i jakoś nie miałem z tym nigdy problemu.
Strach herbu Cztery Patyki, książę na Miedzy, Ugorze etc. do usług