Witam,
mam na imię Andrzej, z przyzwyczajenia używam nick'a "Andy".
Jestem bardzo początkującym grafomanem, który brak talentu próbuje zatuszować zapałem.
Andy na forum
2Powitać.
A talent zawsze może jeszcze wyleźć z jakiejś dziury.
I dobrze. "Nie matura lecz chęć szczera, zrobi z ciebie oficera". :wink:który brak talentu próbuje zatuszować zapałem.
A talent zawsze może jeszcze wyleźć z jakiejś dziury.
Andy na forum
4Witam. To forum pomogło wielu stać się zaawansowanymi grafomanami 

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Andy na forum
5Cześć
ale coś więcej nam powiesz? Jakiś przedział wiekowy, zainteresowania, może zawodowo coś ciekawego robisz (przydaje się, gdy ktoś robi research
?

„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch
FB - profil autorski
FB - profil autorski
Andy na forum
6Witam serdecznie. 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
Andy na forum
7Dziękuję wszystkim za powitania.
Co więcej mogę dodać o sobie.... wiek 30+, zawodowo: programista, zainteresowania: głównie zawodowe.
A co do obszaru ekspertyzy, to może tylko tematyka biblijna (jak ktoś napisze w opowiadaniu, że chrześcijanin dobrymi uczynkami zarabia na pójście do raju, to każę mu pójść odrobić lekcje).
Co więcej mogę dodać o sobie.... wiek 30+, zawodowo: programista, zainteresowania: głównie zawodowe.
A co do obszaru ekspertyzy, to może tylko tematyka biblijna (jak ktoś napisze w opowiadaniu, że chrześcijanin dobrymi uczynkami zarabia na pójście do raju, to każę mu pójść odrobić lekcje).
Andy na forum
8O! Coś dla mnie. Napisałeś może jakoś opko w tej tematyce? :>A co do obszaru ekspertyzy, to może tylko tematyka biblijna
Andy na forum
11Haha, w sumie sequel jest niemożliwy, ale prequel jak najbardziej.
Added in 44 seconds:
Added in 44 seconds:
Jacek Riter pisze: Sequel Apokalipsy św. Jana? ;-)
Witaj.
Andy na forum
13No co Ty, właśnie sequel, to dopiero byłoby coś

Witam (według swego życiowego motta - lepiej późno niż wcale

“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold