Brak tagów 1 autor: Andy Pisarz osiedlowy Zastanawiałem się, dlaczego ludzie nie używają tagów, aby opisać swoje opowiadania do weryfikacji. Okazało się, że nie mam takiej możliwości po prostu: Czy ja czegoś nie widzę? Może to zależy od grupy użytkowników, czy coś? Cytujpt 01 wrz 2017, 18:03
Brak tagów 2 autor: Strach na wróble Pisarz osiedlowy Ja w odnośnym dziale widzę to samo. A skądinąd wiadomo, że taki bywają. Ki czort? Strach herbu Cztery Patyki, książę na Miedzy, Ugorze etc. do usług Cytujpt 01 wrz 2017, 21:05
Brak tagów 3 autor: Faraon Pisarz Wszechczasów Dziękuję za zgłoszenie. Niestety z poziomu panelu nie udało mi się ich przywrócić, przekazałem sprawę informatykowi. Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl WeryfikatoriuM na Facebooku Land of Fairy Tales Eskalator.exe :batman: Cytujsob 02 wrz 2017, 21:55
Brak tagów 4 autor: Faraon Pisarz Wszechczasów Problem rozwiązany, można tagować. Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl WeryfikatoriuM na Facebooku Land of Fairy Tales Eskalator.exe :batman: Cytujpn 04 wrz 2017, 10:49
Brak tagów 5 autor: Andy Pisarz osiedlowy Niestety, ja ciągle nie mam możliwości wyboru tagów. Ani pod FF ani pod Chrome. Cytujpn 04 wrz 2017, 16:27
Brak tagów 6 autor: Faraon Pisarz Wszechczasów Andy pisze: Niestety, ja ciągle nie mam możliwości wyboru tagów. Teraz już możesz. Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl WeryfikatoriuM na Facebooku Land of Fairy Tales Eskalator.exe :batman: Cytujpn 04 wrz 2017, 17:31
Brak tagów 7 autor: Andy Pisarz osiedlowy Faraon pisze: Andy pisze: Niestety, ja ciągle nie mam możliwości wyboru tagów. Teraz już możesz. W samą porę Dzięki Cytujpn 04 wrz 2017, 17:38