Cześć

1
Cześć, jestem Piotr mam dziewiętnaście lat mam, mieszkam w warszawie .
Jestem melomanem. Dzień bez muzyki jest stracony absolutnie.
Za cztery miesiące będę studiował jakiś gówno kierunek związany z mediami na najbliższej uczelni. Przeraża mnie dorosłość, za szybko przyszła trochę.

Cześć

2
Witaj u nas.... od dziś u siebie
Misie325 pisze: Przeraża mnie dorosłość, za szybko przyszła trochę.
Pogadaj z Navem, jak zrobił, że nie dorósł ;)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

Cześć

4
Misie325 pisze:Przeraża mnie dorosłość, za szybko przyszła trochę.
Ale teraz Piotrusiu, teraz tak wiele możesz mieć... Prochy, alkohol, dziary, motocykle, panienki w gruppen - wystarczy złożyć pokłon i powiedzieć TAK! :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

Cześć

5
Witaj :) Tzw. dojrzałość przychodzi jeszcze szybciej, więc ciesz się tym, co masz ;)

Tak naprawdę masz jeszcze kilka lat do dorosłości :)

Pozdrawiam
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Cześć

6
Misie325 pisze: Za cztery miesiące będę studiował jakiś gówno kierunek związany z mediami na najbliższej uczelni
Jak to nie jest kierunek Twoich marzeń to masz jeszcze czas zawrócić i wybrać inny.
A w ogóle to cześć.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Cześć

7
Nie bojaj, dorosłość ma swe zalety, jak i młodość, masz dwadzieścia lat i czujesz się dorosły, niesamowite pokolenie.
Nie ma rzeczy bar­dziej niewiary­god­nej od rzeczywistości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”