Witam wszystkich bardzo serdeczne.

1
Witam. Na chrzcie dostałam piękne imię Barbara choć lubię jak mówią na mnie Basia. W wieku 12 lat zaczęłam interesować sie pisarstwem. Mam 15 lat. Jestem wegetarianką od roku i sześciu miesięcy. Pisze opowiadania, artykuły i wiersze. Kocham zwierzęta i tak jak widać jestem gadatliwa:-).
"Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość..." J.Wiśniewski "Samotność w Sieci"

2
Cześć Basiu. Ja jestem alkoholi... ee a to nie to forum, sry ;) ...studentem od pół roku więc nawet czymś więcej niż wegetarianinem.

3
Witaj.

Ja nie jestem gadatliwy, raczej. Czasem lepiej jest pomilczeć i pokontemplować. Chociaż...

Jednak jeśli chodzi o gadatliwość to spójrz czasem na SB, tam zobaczysz kilku delikwentów znających sie na rzeczy.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Wegetarianin? No, przynajmniej nikt nie będzie mi trupów podbierał...

<zagryza golonkę czyimś ramieniem>

Czołem!
Are you man enough to hold the gun?

7
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Mięso jest dobre, a Test - zmartwię Cię - musisz uszczuplić swoje zapasy bo Cthulhu jest głodny... bardzoo głodny, a ja nie nastarczam mu z ludziami...

Ale mięso jest bardzo, bardzo smaczne (tak, tak mój sssssskarbie), zdrowe i pożywne (mniam, mniam <zagryza>), i ma o wiele wiele więcej zastosowań więcej - o jedno na pewno - nadaje się do rzucania.

<zrwya się ze stołka, podbiega do talerza Testudosa i zabiera szybko trochę mięsa> Tak, tak Panie Cthulhu, już lecę... Mam mięso, tak, smaczne dobre mięso (ssskarbie), dobre.. mniam mniam dla głodnego Cthulhu. Już, już Wielki Cthulhu, tylko się przywitam z BarBasią... Ależ Wielki Cthulhu - ona młoda, nie do jedzenia, jeszcze... Jeszcze jej Weryfikatorzy nie wprawili, nie przygotowali...

Tak, tak sssskarbie - witaj w Weryfikatorium, gdzie nie wszyscy są tak normalni jakby chcieli... tak...
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

9
jestem wege od 4 lat i jakoś to, że nie jem trupów, niespecjalnie mnie boli. Padlina to nie dla mnie.

Jednak amatorom zwierząt, którzy lubią rozszarpywać tkanki zwierzęce, życzę smacznej krowy i świni ;)

żeby nie było: nic do was nie mam.

Witam Basiu! Jesteś wegetarianką? A dokładniej? Jaki rodzaj?
www.erynie.pl

10
weber pisze:Jednak jeśli chodzi o gadatliwość to spójrz czasem na SB, tam zobaczysz kilku delikwentów znających sie na rzeczy.

Bez łachy.

A wiecie, że ja jem mięso, ale ostatnio doczytałam się, że jestem semiwegetarianką, bo z własnej woli jedyne mięso, z jakim chciałabym mieć styczność, to kurczak lub indyk?

Bardzo mnie to ubawiło. Wege...

Cześć, Basiu, znam różnych wegetarian, naprawdę fajni z nich ludzie, tofu nie lubię, ale nie ma to jak warzywa. ^^

Pozdro.

14
w nadmiarze zaszkodzi każdemu. Poza tym diety robione jedynie pod grupę krwi są niepoważne. Podciąga się wszystkich pod linijkę, nie biorąc pod uwagę odstępstw. A potem ludzie narzekają, zamiast iśc do dietetyka ;)
www.erynie.pl

15
Wymyślacie :D

Ja sobie diet nie robię. Tak gdzieś tylko o tym słyszałem.

Na jedzenie nie narzekam, jesteś bardzo zadowolony z mojego.

Jem niezdrowo. -> samochód mnie potrąci wcześniej :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”