Hej, haj, helou!

1
No cześć :)
Jestem Martyna, aktualnie zajęta studiowaniem (nie mylić z uczeniem się) na akademii muzycznej, ale nie, nie gram na waltorni, ani na fortepianie nawet :D z powołania tancerz, no, ale zobaczymy, co wyjdzie z tego pisania...
Miłego wieczoru wszystkim zgromadzonym!

Hej, haj, helou!

2
Pfff... a na puzonie chociaż? ;) Nocna zmiana wita :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Hej, haj, helou!

3
No niestety. Ale ostatnio chyba uczyli kogoś na piętrze grać na puzonie. O 2 nad ranem. Największe przeboje disco polo. 8)
Może dla mnie też jeszcze jest nadzieja :D
Who am I to judge
I'm the worst of all
D.S.

Hej, haj, helou!

4
Prawdziwa sztuka nie zna granic. A w orkiestrach dętych jest jakaś siła :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Hej, haj, helou!

8
Cześć :) Rozgość się :)
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Hej, haj, helou!

9
Osoba miła, utalentowana wszechstronnie. A co szczególnie ważne - z jakim dobrym gustem :D
Witaj :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Hej, haj, helou!

10
Fajny awatar. Też miałem różowy, ale musiałem zmienić... ;). Witaj.
Czasem piszemy piosenki, jak nie będziesz chciała ich zaśpiewać, to możesz zatańczyć do nich? ;)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Hej, haj, helou!

11
P.Yonk pisze: Fajny awatar. Też miałem różowy, ale musiałem zmienić... ;). Witaj.
Czasem piszemy piosenki, jak nie będziesz chciała ich zaśpiewać, to możesz zatańczyć do nich? ;)
Można można! Ale najpierw do weryfikacji :D
Who am I to judge
I'm the worst of all
D.S.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”