Latest post of the previous page:
Fajne, bez wstępu, powiedziałbym za***biste bez wstępu, naprawdę dobre bez stękania na początku.Przekleństwo
18Trochę smutne :(
"Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach, jest to piękny świat."
Przekleństwo
19Bracie ruino, a ja powiem, że pisałeś lepsze rzeczy. Dużo lepsze. Nie chodzi mi o technikę, bo technika, jak zwykle, trzyma poziom; wbrew opiniom sądzę też, że mikrozdania w osobnych linijkach muszą być i takie sformatowanie wymuszone jest logiką tekstu. Natomiast w poprzednich tekstach miałeś fajne obrazki, tworzyły zamkniętą całość, były literackimi miniaturkami. Tutaj natomiast - hm, hm, ponarzekaliśmy sobie, to na czacie, to tutaj, zapiszmy więc miniaka. Tekst dla mnie oryginalny i odkrywczy nie jest, zaś puenta jest w oczywisty sposób nieprawdziwa - bo wszak piszesz, co samo w sobie dowodzi, że "nie pisać" nie można, jak się już zaczęło. CHyba, że taki był ukryty zamiar, takie drugie dno dla wtajemniczonych 

Przekleństwo
20Nie no nie pisać można napisać dla skończenia napisania:)szopen pisze: "nie pisać" nie można, jak się już zaczęło.
czy jakoś tak
Dzięki szopen
Można też grafomanić na wesoło:)RikaEllen pisze: Trochę smutne :(