Latest post of the previous page:
Powiedz to Orsonowi Scottowi Cardowi

Latest post of the previous page:
Powiedz to Orsonowi Scottowi Cardowi

).
 ).  - że nazewnictwo postaci czy miejsc jest bardzo... specyficzne. I nie podlega zmianom.
 - że nazewnictwo postaci czy miejsc jest bardzo... specyficzne. I nie podlega zmianom. . Póki co, poprawiłem pierwszy tom, już tego raczej nie szlifuję. Co mogłem zrobić, zrobiłem dla lepszego czytania (pewnie czeka mnie ponowne oprawienie, takie v. 2,0). Po prostu nie potrafię już lepiej. Kto ma ochotę na rozrywkowe poczytanie to zawsze byłem otwarty. Po to w sumie piszę.
. Póki co, poprawiłem pierwszy tom, już tego raczej nie szlifuję. Co mogłem zrobić, zrobiłem dla lepszego czytania (pewnie czeka mnie ponowne oprawienie, takie v. 2,0). Po prostu nie potrafię już lepiej. Kto ma ochotę na rozrywkowe poczytanie to zawsze byłem otwarty. Po to w sumie piszę.

To samo mu mówię.

Ja w ciebie wierzę
 Ja w ciebie wierzę 
A na czacie się krygujesz, że w sumie to sam dla siebie piszesz

Warto, warto. Tylko żebym wstrzelił się w coś, co będzie się nadawało.

(też pisane na 'autentycznych wydarzeniach', więc i zachowałem imiona, bo inaczej straciłoby to sens, można nazwać to sagą dedykowaną). Z innym projektem nie mogłem ruszyć - wynudziłem się. Na pewno będą nowe podejścia, na pomysły nie narzekam.
 (też pisane na 'autentycznych wydarzeniach', więc i zachowałem imiona, bo inaczej straciłoby to sens, można nazwać to sagą dedykowaną). Z innym projektem nie mogłem ruszyć - wynudziłem się. Na pewno będą nowe podejścia, na pomysły nie narzekam.
To naprawdę miłe jak ktoś nas czyta. Każdy z nas chce czytelników. Wymiany opinii i wrażeń.