Czytelnik poszukiwany.

1
W kilku prostych słowach.

Napisałem powieść.
Z gatunku Urban Fantasy i elementami SF.
Jest trochę grozy, trochę groteski, trochę humoru.
Miejscem akcji jest prawie Polska na przełomie XIX i XX wieku.
Dużo tego. 503k znaków. Z błędami.

Jeśli ktoś byłby na tyle miły, by poświęcić czas na przeczytanie, będę bardzo wdzięczny za opinie.
Mail na priv poproszę.
Strona autorska.

Czytelnik poszukiwany.

4
Iwar, jeszcze szukasz? Czy już masz wystarczającą ilość test-czytelników? Bo jakeby co, to ja chętnie, choć pewnie od połowy grudnia dopiero mogę zacząć. Fajnie jakbyś miał w formie jakiegoś internetowego dokumentu (jak np google drive), wtedy na PW mi tylko linka wyślij. Jeśli nie to daj znać zapodam maila...
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Czytelnik poszukiwany.

6
Polecam. Wciungło jak knura w błoto ;-)
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Czytelnik poszukiwany.

7
Iwar pisze: Mrs Alistair, obudź w sobie krytycznego ducha :) Poczytasz, powiesz że nuda i już będę mądrzejszy.
Przygnębiony, ale mądrzejszy :)
Zaciekawiłeś mnie. Przesyłaj :D
Pisać może każdy, ale nie każdy może być pisarzem
Katarzyna Bonda

Czytelnik poszukiwany.

9
Oficjalne podziękowania dla Iwara bo to jest kurde świetne.
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Czytelnik poszukiwany.

15
Skoro zachwalają, to i ja poproszę :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”