Bry. ;)

1
Jestem skorumpowaną przez otoczenie kiepskawą dziewiętnastoletnią namiastką idealistki o duszy dość skomplikowanej. ;)

Troszkę czytam. ;)

Za pisanie się nie biorę. Zboczenie nabyte w klasie biologiczno-chemicznej. żal mi lasów. ;)

Aktualnie przygotowuję się do matury, jednak nadal moja wiedza to jedynie byt potencjalny. Dopiero w te ferie, ktore dzisiaj mijają ( ;( ) uświadomiłam sobie, że patrząc w książki niczego nie zdziałam, trzeba chociaż przeczytać. ;D

Ja chyba dojrzewam! ;D

2
Bry <pry kuniu> witaj w naszej krainie zwanej Weryfikatorium... Mam nadzieję, że nie po... zły tekst... Ja jestem huginn, podobno jestem niebezpieczny... :twisted: Ale tylkoo dla kultystów i emo (sam się na nich szczuję, Wielki Cthulhu musi coś jeść)...

Wiesz kto to Wielki Cthulhu?
Huginn ok Muninn flięga hverian dag

i??rmungrund yfir;

óomk ek of Huginn, at hann aptr ne komit,

þó si??mk meirr um Muninn.

-------------------------------------------------------

Witajcie w Kraju Umarłych!

Tutaj śmiech zniewoli Wasze lęki!

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

3
Oj Kochany.... ;>

Hehehe... Mam się Ciebie bać? ;P

Emo nie jestem... ;) Na szczęście.

Huntera lubię, dostrzegłam go na Woodstocku. ;)

Jednakże z bólem serca musze stwierdzić, że nie znam Wielki Cthulhu. Kojarzę jedynie Wielką Chmurę, czy Białą Chmurę... Tego z Dr. Quenn :P

A forum nie pomyliłam. Na pirotechniczno chemicznym również jestem. ;D Trzeba się kształcić i otwierać na nowych ludzi, prawda?;P[/url]

4

(1) Oj Kochany.... ;>

(2) Hehehe... Mam się Ciebie bać? ;P

(3) Emo nie jestem... Wink Na szczęście.

(4) Huntera lubię, dostrzegłam go na Woodstocku. Wink

(5) Jednakże z bólem serca musze stwierdzić, że nie znam Wielki Cthulhu. Kojarzę jedynie Wielką Chmurę, czy Białą Chmurę... Tego z Dr. Quenn Razz

(6) A forum nie pomyliłam. Na pirotechniczno chemicznym również jestem. Mr. Yellow Trzeba się kształcić i otwierać na nowych ludzi, prawda?;P[/url]

AD1. Nie rozbrajaj mnie :P :twisted: Test, gdzie jest... <ręce opadły, łopata glebła o ziemię>

AD2. Bać? Nie... Jeszcze :)

AD3. I super. Nie wiesz jakiej ulgi doznałem.

AD4. Masz gust :) Brawo!

AD5. Nie znasz Wielkiego Cthulhu? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

Nie, nie, nie! Znowu! Aaaaaaaaaaaaaa! Nie, WIelkii Cthulhu, nie jedz jej, kultyści są smaczniejsi... zaraz natłukę kultystów... tak tak

(podszkol się:

Doczekałem, doczekałem, doczekałem... Nie mogę? Nie słyszałaś o Mitologii Cthulhu, o Lovecrafcie? Nie?

Hmmm....

http://www.sakhar.eps.gda.pl/cthumit.htm

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wielcy_Przedwieczni

http://rlyeh.ms-net.info/index.php?str=m

http://pl.wikipedia.org/wiki/Cthulhu

Powinno starczyć.... Ech... Wielki Cthulhu się obraził. I to na dobre...)

AD6. Ja nie twierdzę, że forum pomyliłaś :) Miło, że jesteś na tym i na tym. Rozwijaj się (jak łopoczące sztandary)

i??rmungrund yfir;

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

5
1. Dobrze, dobrze. ;) Koniec tych czułości. ;D

2. Takiej niewinnej dziewoi to pewnie nic nie zrobisz. ;>

4. Wiem, że mam gust. ;) Generalnie rzecz biorąc słucham bardzo fajnej muzyki. ;)

5. Może mnie zjeść. Jestem niczym Agatka Wróblewska. Całkiem niedawno miałam gipsik i dwie zgrabne kule. ;D Poszło w mięśnie, poszło. ;D

Jak już mówiłam... jestem na biol chem. Zatem mitologia jest mi... nieludzka i obca. ;D

;)

Hehehe, podszkolę się, jednak nie dziś. :)

6
Witam:)

Też jestem tu nowa, mam nadzieję, że się szybko zaaklimatyzujemy:)

Swoją drogą, huginn, widzę, że to jest test dla każdego nowego użytkownika forum, tak?;) Czyżby szukanie pokarmu dla Wielkiego Cthulhu?:P

Pozdrawiam

kognitywna

7
Witam serdecznie nowo przybyłą :D

A huginn, jak to on, wykonuje swą powinność, i stara się jak może.
Jak ja nie lubię początków. Czemu zawsze są takie trudne?

8

1. Dobrze, dobrze. Koniec tych czułości.

2. Takiej niewinnej dziewoi to pewnie nic nie zrobisz. ;>

4. Wiem, że mam gust. Generalnie rzecz biorąc słucham bardzo fajnej muzyki.

5. Może mnie zjeść. Jestem niczym Agatka Wróblewska. Całkiem niedawno miałam gipsik i dwie zgrabne kule. Poszło w mięśnie, poszło.

Jak już mówiłam... jestem na biol chem. Zatem mitologia jest mi... nieludzka i obca.

Hehehe, podszkolę się, jednak nie dziś.

AD1. Szkoda :twisted:

AD2. Się to okaże :) Czasem oceniam teksty :P Chociażem nie Weryfikator...

Ad4. I to się liczy :) AvE!

AD5. Szkoda, szkoda... ale podszkol się :P

Swoją drogą, huginn, widzę, że to jest test dla każdego nowego użytkownika forum, tak? Czyżby szukanie pokarmu dla Wielkiego Cthulhu?

Jestem sprawdzacorem i tyle :) A pokarmu szukam i szukam, bo widzisz - zwykli kultyści i emo nie są tak energetyczni dla Wielkiego Przedwiecznego :) Nie to co autorzy....

A huginn, jak to on, wykonuje swą powinność, i stara się jak może.

Ktoś musi. Ale służbistom nie jestem. Staram sie, staram bo taka umowa :) Duszy już nie mam, heh, więc szafuję życiem jak moge...

i??rmungrund yfir;

A marzenia i sny...

Spełni Wielki Papier!!!

9
Zaczynam się zastanawiać, czy dobrze zrobiłam, logując się tutaj.* ;D

Swoją drogą, tutaj sami humaniści?** ;)

___

Pragnę również dodać, iż z racji zboczenia 'zawodowego' (Tak Zuzik, tak sobie tłumacz ;D ) często popełniam bardzo dziwne błędy. Nie odmieniam wyrazów, nie przestrzegam szyku zdania itepe itede. ;) Liczę na wyrozumiałość.

Nie chce być zjedzona przez potwora. :( ;D

*Boje się, boję się tego pana. Tego, który tak często tu pisze. I czulości odmawia pomimo, że ich pragnie. ;D

**Powiedzcie, że nie. ;D[/url]

Dodane po 2 minutach:

Ad.* że ich pragnie = że jej pragnie. :D

10
A ja raczje humanistką.

I też szkoda mi lasów.

Czułości mogą być, szkoda tylko, że nie jestem przystojnym facetem. Trudno, musisz zaczekać. Herbatki?

Pozdro.

11
Hehe, nie jestem typową dziewczyną. ;) Wygląd jest dla mnie mało znaczący. Ważne, żebym nie wstydziła się z ową osobą wyjść na ulicę. ;) Zresztą... to w świecie zwierząd samce wybierają najpiękniejsze samice. Z kobietami... rzadko kiedy tak jest. ;)

Z cytrynką i dwiema łyżeczkami cukru poproszę. ;)

Dodane po 1 minutach:

zwierząd = zwierząt

:?
Już za 2 miesiące matura. Jak fajnie! ;D

12
Ze mnie taki trochę humanista-mutant. Studiuję kognitywistykę i coraz bardziej zagłębiam się w niuanse logiki (swoją drogą, niesamowicie pasjonująca dziedzina), fizjologii mózgu i programowania w Javie;) A to wszystko po klasie humanistyczno-dziennikarskiej w lo;) Nigdy nie wiadomo, gdzie człowieka rzuci zycie;)

Pozdrawiam

kognitywna

14
Ktoś coś wspomniał o czułościach i o niewiastach?

Przyszedłem więc.

Czekam.

Witam i pozdrawiam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”