Latest post of the previous page:
Luciferia, oddałabyś swoją duszę maszynie:)?W takim razie na motocykl zapraszam do działu poezji.Luciferia pisze:Doprawdy poruszyłeś me skamieniałe sercenic tak na mnie nie działa jak poezja.
Latest post of the previous page:
Luciferia, oddałabyś swoją duszę maszynie:)?W takim razie na motocykl zapraszam do działu poezji.Luciferia pisze:Doprawdy poruszyłeś me skamieniałe sercenic tak na mnie nie działa jak poezja.
Jakbym ją miałabrat_ruina pisze:Luciferia, oddałabyś swoją duszę maszynie:)?
Ohohoho, oklaski foczki! Kiedy pedagog trafi na drugiego pedagoga: "Porozmawiajmy o naszych dzieciach". Z jakimi osobami pracujesz? Jaki stopień niepełnosprawności? Co robisz konkretnie? To jest to co chciałabyś robić zawsze?
To chyba normalne. Prędzej dałabym moje teksty bezdomnemu do przykrycia niż pozwoliła mojej mamie cokolwiek przeczytać. Chociaż większość tutejszych krytyków jest łagodnych jak baranki w porównaniu do mojej matki
Zaczynałam w szkole specjalnej w klasie dla umiarkowanych, a obecnie przeszłam do integracji i mam pod opieką jedną dziewczynkę z autyzmem i drugą ze sprzężeniem autyzmu i lekkiego
Jak miałam 6 lat, to zaprezentowałam mojej opowiadanie zatytułowane "Elegia o martwym lisku" i chyba tylko cudem uniknęłam wizyty u psychologa, więc później wolałam już nie ryzykować xDkiller_bee pisze: To chyba normalne. Prędzej dałabym moje teksty bezdomnemu do przykrycia niż pozwoliła mojej mamie cokolwiek przeczytać
Nie ma to jak w powitalni:))Luciferia pisze:Gdzieś musimy wyładowywać frustrację
Witamy się ze swoimi frustracjami
Zapomnij. Nie ma dopracowanych tekstów. Jesteś na Weryfikatorium, tutaj się rozbiera Prusa, Dicka i Zajdla:)Luciferia pisze: nie rzucę niedopracowanego tekstu na pożarcie.
Mam wyrzuty sumienia :(
Skoro mam wyrzuty, to coś jest na rzeczy...
A w tej bajce były smoki?
Dopiero teraz zauważyłam, że w Twoim poście jest jeszcze coś xD najpierw myślałam, że mam brudny ekran, a później się przyjrzałam. Nie rób takich rzeczy okularnicy!brat_ruina pisze:jeszcze kilka postów i otworzy Ci się sb -
to bardzo żywe miejsce:)
Potrenuj trochę na miniaturach.Luciferia pisze:A tak naprawdę, to dłuuuuuuuuuga droga przede mną, jeśli w ogóle dotrę do celu.
Jeszcze odpowiednią fotkę do avatara i będzie git. Możesz w być piżamce w pentagramki:)Luciferia pisze:Dołączenie do Was było najlepszą decyzją ever
Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”