Siemanko

1
Wojtek, 18 lat. Urodziłem się i mieszkam w małej miejscowości w zachodnio-pomorskim. Uczę się w technikum na informatyka. Jestem z tych, którzy nie oglądają telewizji. Kocham hip-hop, chociaż to stwierdzenie prawdopodobnie od razu większości z was nasuwa na myśl popularne nurty, typu jakiś tam Travis czy inne trapy, lub wręcz odwrotnie- uliczny rap (przedstawicieli nie znam). Otóż wielki błąd- lubię "mroczne rzeczy" dlatego, jeśli chcecie poznać moje zaintersowania koniecznie sprawdzcie takich artystów jak: Brennan Savage, Lil Peep (niedawno zmarł, żadna śmierć muzyka mnie tak nie ruszyła) oraz polscy raperzy: Shaw, Deys, Niemiec.
Mam swoje jazdy, lubię mroczny klimat we wszystkim, mój ulubiony kolor to czarny i od małego uwielbiam uciekać od rzeczywistości w wymyślone światy. To właśnie popchnęło mnie do wymyślania i spisywania "historyjek" utrzymanych w klimacie mrocznej fantastyki. Stwierdziłem, że warto poprosić kogoś o opinię i wskazanie błędów. W ten sposób się tu znalazłem. Teraz zamierzam dopracować moje wypociny. Chciałbym aby na dniach pojawiło się coś ode mnie. Mam ogromną nadzieję, że komuś z was przypadnie do gustu wytwór mojej wyobraźni.

Siemanko

2
Jestem z tych, którzy nie oglądają telewizji.
To się chwali.
Stwierdziłem, że warto poprosić kogoś o opinię i wskazanie błędów.
Na pewno.
Mam ogromną nadzieję, że komuś z was przypadnie do gustu wytwór mojej wyobraźni.
Jakaś szansa jest... :mrgreen:

Siemanko

5
Cześć!
Lvmia pisze: Mam swoje jazdy, lubię mroczny klimat we wszystkim, mój ulubiony kolor to czarny i od małego uwielbiam uciekać od rzeczywistości w wymyślone światy.
Też lubię czarny i uwielbiam uciekać do świata wyobraźni! <przybija wirtualną piątkę>
Istnieje cel, ale nie ma drogi: to, co nazywamy drogą, jest wahaniem.
F. K.

Uwaga, ogłaszam wielkie przenosiny!
Można mnie od teraz znaleźć
o tu: https://mastodon.social/invite/48Eo9wjZ
oraz o tutaj: https://ewasalwin.wordpress.com/

Siemanko

7
Czarna Emma pisze: Cześć!
Lvmia pisze: Mam swoje jazdy, lubię mroczny klimat we wszystkim, mój ulubiony kolor to czarny i od małego uwielbiam uciekać od rzeczywistości w wymyślone światy.
Też lubię czarny i uwielbiam uciekać do świata wyobraźni! <przybija wirtualną piątkę>
Coś nas łączy, piąteczka ;)

szopen pisze:
czytać regulamin i do boju
Na pamięć :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”