Cześć!

1
Dzień dobry wszystkim użytkownikom.
Na imię mam Kacper, co do odgadnięcia nie jest trudne jeśli ktoś przyjrzy się nazwie użytkownika :) Mam dwadzieścia jeden lat, niedługo dwadzieścia dwa, w zasadzie nic wyjątkowego we mnie nie ma, żeby pisać wypracowanie na własny temat. Pokrótce pisząc to interesuję się lotnictwem, studiuję politologię i amatorsko piszę krótkie opowiadania do szuflady. Chyba jestem w wieku, w którym człowiek się zastanawia co by po sobie zostawić, bo właśnie chęć napisania czegoś dłuższego przekonała mnie, by założyć tutaj konto. Także liczę, że Weryfikatorium pozytywnie zweryfikuje moje aspiracje , a czas spędzony z Wami będzie przyjemny i pouczający.

Cześć!

4
Romek Pawlak pisze: @Szopen Boisz się fantasy lotniczej? :)
Boję się każdego debiutanta, który zaczyna pobyt na wery od pierwszego rozdziału fantasy :D. Zwłaszcza płci męskiej, bo ostatnie przypadki płci żeńskiej przynajmniej na poziomie językowym były poprawne...

Ale my tu gadu, gadu, a przecież nasz nowy kolega interesujący się lotnictwem bardzo się przyda jako potencjalny fachowiec. No, może nie fachowiec, ale jako ktoś, kto będzie mógł wychwycić najbardziej oczywiste babole. Na pewno kolegę będę molestował pytaniami :D
http://radomirdarmila.pl

Cześć!

6
Romek Pawlak pisze:

@Szopen Boisz się fantasy lotniczej? :)

konkurencję kosi :P

cześć Kacper.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”