Cześć ;)

1
Hej,
Nazywam się Michał, mam 23 lata. Od dawna zdarza mi się zaglądać na weryfikatorium, lubię śledzić próby literackie zwykłych ludzi (chodzi o "niepisarzy" ;)). Poza tym widzę, że wykształciła się tu zwarta, kulturalna społeczność, co nie jest tak oczywiste w internecie. Postanowiłem więc dołączyć.
Krótko o mnie: pracuję jako informatyk, studiuję zaocznie na politechnice. Nie jestem znawcą literatury, nie nazwałbym się nawet miłośnikiem, bo miłośnik powinien troszkę ogólnej wiedzy posiadać. Ja natomiast zawsze lubiłem czytać to, co akurat mi wpadło w ręce. Ostatnio postanowiłem nieco to czytelnictwo usystematyzować i czytać bardziej świadomie. Po części po to założyłem tu konto, by posiłkować się wiedzą lepszych ode mnie ;).
Sam też coś tam pisuję, trochę dla siebie, trochę dla zaspokojenia potrzeby twórczej, którą, jak sądzę, każdy z nas w pewnym stopniu posiada. Z pewnością czymś się tu podzielę (w końcu po to jest to forum ;)).
Dzień dobry wszystkim!

Cześć ;)

2
Powitać :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”