2
Te insygnia są za duże. I lepiej żeby było poziome, jak oczka. Nie wiem, jak to zrobisz, ale kombinuj XD

A w logo zdecydowanie za mały napis "weryfikatorium".

4
zdecydowanie mniejsze moim zdaniem
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Jak już mówiłem, jestem kompletnie przeciw nowym insygniom. Wywaliłbym zdecydowanie ten klejnot, a najchętniej zobaczył oczka z powrotem. ;)

Natomiast aktualne logo bardzo mi się podoba, oczywiście poza tym "WM" klejnotowym.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

7
Nowe logo bardzo ładne :), ale brakuje mi sympatycznej przeróbki Władcy Pierścieni ;).

Zgodzę się też, że insygnia powinny być mniejszego rozmiaru, najlepiej pasowałyby oczka, niekoniecznie powinny być tamte poprzednie.
Wbrew pozorom świat nie jest skomplikowany - to tylko ludzie na siłę sami sobie go utrudniają.

8
Juuutro... =_=' [Czytaj: za tydzień]

Wywalenie klejnota wiąże się z poważną przeróbką monogramu WM. Muszę znaleźć czas.

Niech ktoś wróci zatem te paskudne, przekrwione gały, póki nie wymyślę czegoś innego.

I czy tylko u mnie insygnia wyświetlają się na prawo od avatara?

Patren EDIT: Mi wyświetlają się normalnie nad avatarem.
Pozdrawiam
Nine

Dziewięć Języków - blog fantastyczny
Portfolio online

9
Nie wiem czy to wina rozkojarzenia, braku sił po szpitalu czy jeszcze czegoś innego, ale mnie się podoba i logo i sygnatury - o wiele bardziej niż stare oczy. Co prawda napis w logo mógłby być większy i znak "WM" trzeba, by podnieść, bo się trochę kryje u dołu, ale się nie czepiam.

Według mnie dobra robota Nine. Uwzględnisz niektóre poprawki podane przez powyższych i będzie git.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

10
ale teraz ja się przyczępię trochę... do banera - niestety za dużo na nim jest, tego "czegośs" czarnego na górze w ogóle nie widać
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

13
Wiesz co? Jak robisz nowe logo, to albo zrób je tak, żeby pasowało do białego forum, albo zmień kolor forum, żeby pasowało do loga.

Taka mała dygresja. Bo się strasznie gryzie.

14
Niestety, ze zmianą stylu forum to baaardzo skomplikowana zabawa. Trzeba doinstalowywać style, potem dowiadywać się, że np. nie mają polskich fontów, albo są tak brzydkie, że ho ho...

Muszę przyznać, że ta wersja języka forum, na której stoi WM jest "nieco" przestarzała... Niewiele tak naprawdę mamy opcji, w panelu administracyjnym. Na przykład nie da się ustawić automatycznej regulacji rozmiaru forum, ani tła, ani umiejscowienia panelu użytkownika.

Niestety, wszelkie nowsze technologie nie pozwalają przenieść zapisanej kopii starszego modelu.
Pozdrawiam
Nine

Dziewięć Języków - blog fantastyczny
Portfolio online

15
Chwała i sława.

Nie było mnie tu...?

To żart?

Jakiś nieśmieszny. Jedziem!

1. Logo w porządku, brakuje jednak hystoryjky Patrena.

2. Stanowczo za duże insygnia. W pionie.

3. Znaczki dla modów!

4. Rozumiem, że insygnia w poziomie nie wchodzą w rachubę?

5. Jak będzie wyglądał model zimowy...?
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”