Kłaniam się nisko :)

1
Witam wszystkich. Na początek wypadałoby chyba napisać coś o sobie. Otóż mam na imię Mateusz, i jestem studentem... przynajmniej dopóki zaliczam sesje :D. Mój licznik pokazuje póki co 20 lat.

Pisaniem zainteresowałem się dość dawno temu, ale dla dobra zdrowia psychicznego ewentualnych odbiorców niech moje stare wypociny pozostaną na dnie szuflady :). Aktualne są chyba nieco lepsze, ale to nie mi je oceniać. Niedługo postaram się coś podrzucić i będzie widać, czy muszę nauczyć się dużo, bardzo dużo, czy potwornie dużo :D.

Pozdrawiam.[/img]

2
Witaj w naszej oazie, gdzie to Ty jesteś pragnienie, a my Sprite.

Zapachowych choinek nie ma już w magazynie. Jest za to wciąż kubek ciepłej herbaty. Częstuj się.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
Gdybym była podła, napisałabym, że chwilowo nie ma Testudosa, który mógłby napisać "Czołem!", więc można to od biedy zastąpić "Biodrem!", ale nie jestem taka.

Witaj.

5
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Heh herbata dobra rzecz :) dzięki za miłe powitanie. Napisałbym więcej ale po wizycie u okulisty mam oczy jak 5zł i niewiele widzę :)

A nick Biodro w moim przypadku jest dziedziczny. Nazwiska się nie wybiera, ale i tak nie narzekam :)

7
Witam, witam:)

Jeśli nie wiesz, kim jest Wielki Cthulhu, to radzę sprawdzić, bo huginn na pewno nie odpuści tego pytania:D Dobrze radzę, jeśli Twoja dusza jest Ci miła:D

Mówiąc szczerze, cieszę się, że ludzie mają krytyczne podejście do swojej twórczości, ale nie rozumiem tego wyzywania własnych utworów od wypocin. Ludzie, może i nie jesteśmy od razu geniuszami i musimy dużo pracować, żeby zasłużyć na miano pisarza. Ale to, co piszemy, jest częścią nas samych. Miejmy dla siebie szacunek.

Pozdrawiam

kognitywna

8
Dzięki, dla dobra swojej duszy - sprawdzę :) A nazywania swojej twórczości wypocinami nie traktuję jako wyzywania. Ot po prostu wiem, że wybitne to one nie są, co nie znaczy, że ich nie lubię :)

9
Ale określanie jako wypocin... Po pierwsze: brak szacunku dla swojej pracy, bo może i utwory nie są za dobre, ale żeby od razu wypociny... To jak nazywać siebie szkaradą, bo się nie wygląda jak z okładki. Po drugie: nazywając swoje prace wypocinami nastawiamy przyszłych czytelników niechętnie. Już się na ten temat wypowiadałam u Panka bodajże;)

Pozdrawiam

kognitywna

10
Hej ho, hej ho! xD miło poznać ^^
"Some of them want to use you.

Some of them want to get used by you.

Some of them want to abuse you.

Some of them want to be abused."

12
Gdybym była podła, napisałabym, że chwilowo nie ma Testudosa, który mógłby napisać "Czołem!", więc można to od biedy zastąpić "Biodrem!", ale nie jestem taka.

Byleby nie zastąpić Ziobrem :wink: .

Witam serdecznie i często oglądaj się za siebie, bo nigdy nic nie wiadomo :D .
Jak ja nie lubię początków. Czemu zawsze są takie trudne?

14
To tutaj ludzie ze szpadlami latają? Chyba muszę zainwestować w trzecią parę oczu - z tyłu głowy, tak na wszelki wypadek. Wprawdzie do emo/kultystów mi daleko, ale nie mam ubezpieczenia na życie więc lepiej dmuchać na zimne :)

15
Eitai, a pogryźć cię w biodro? Tfu. W ucho?

Tak czy inaczej, wrócimy do tego, Eitai, zapamiętaj!

Czołem i kantem łysiny, Biodro!
Are you man enough to hold the gun?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”