Rozmowy o ToPA2018

17
ravva pisze: Ja tylko tak chce wspomnieć, ze jak jarecki obudził z letargu sepyrotha, cały turniej nie ma sensu, bo z tym draniem tylko Natasza wygrał.
a to tylko pierwsze miejsce się liczy? A dla nas to łatwiej, bo obstawianie pierwszego miejsca będzie proste :)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Rozmowy o ToPA2018

18
Ostateczna lista różni się od pierwotnej o pięć nazwisk, ale... trójka z tych świeżo dodanych osób byłaby na niej od samego początku, gdybym tylko jeszcze wcześniej uwierzył, że dam radę do nich dotrzeć i namówić na udział. :batman: Finalnie wygląda to tak: z odmów skorzystała dwójka rezerwowych, a przecież wcale to nie jest równoznaczne z gorszym poziomem. Kto wie jak się gra potoczy...
Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku

Land of Fairy Tales

Eskalator.exe :batman:

Rozmowy o ToPA2018

19
P.Yonk pisze:
ravva pisze: Ja tylko tak chce wspomnieć, ze jak jarecki obudził z letargu sepyrotha, cały turniej nie ma sensu, bo z tym draniem tylko Natasza wygrał.
a to tylko pierwsze miejsce się liczy?
A wszyscy uczestnicy dostaną puchar czy tylko zwycięzca? ;>
A dla nas to łatwiej, bo obstawianie pierwszego miejsca będzie proste :)
łatwiej obstawiać gdy wiesz, kto pisze.
Ja np ostatnio zupelnie nie jestem na bieżąco.
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

Rozmowy o ToPA2018

21
 ! Wiadomość z: Faraon
W tym momencie każdy z zawodników otrzymał maila, w temacie którego znajduje się wyłącznie jedna litera alfabetu. Jutro liczę na 16 odpowiedzi potwierdzających odbiór, abym ten jeden raz upewnił się, że wiadomość nie trafiła do folderu "Spam". Jesteśmy w stałym kontakcie.
Udanego Turnieju!

Land of Fairy Tales

Rozmowy o ToPA2018

22
Tak właśnie zastanawiałam się kto może być w naszej forumowej szesnastce. Trudnością jest to, że będą brać udział nie tylko obecnie aktywni uczestnicy forum, ale i dawniej aktywni.

Jak odrzucimy wszystkich Fioletowych z tej listy: Lista zwycięzców bitew 2008-2015, to myślę, że będziemy bliżej wytypowania kto bierze udział. :D
Bardzo bym chciała żeby zarówno Natasza brała udział, jak i Sep i inni też (np. dorapa, Thana i inne chłopaki i dziewczyny, których lista znacznie przekracza szesnaście osób :P ), ale mam nadzieję na przewagę obecnych użytkowników. I ja tam wierzę, że kotlety Chii są w stanie spuścić manto nawet Sepowi. Dam się zaskoczyć. ;)

Rozmowy o ToPA2018

23
Nikt nie robi takich kotletow, żeby spuścić manto sepowi.

Rozmowy o ToPA2018

24
Jak już tak oceniamy siłę Weryuserów, to faktycznie, Sephowi (w formie) zagrozić mogłyby tylko Nat i Thana.
Sephowi bez formy - jeszcze kilka osób.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Rozmowy o ToPA2018

26
ravva pisze: Nikt nie robi takich kotletow, żeby spuścić manto sepowi.
Zaczynamy od tekstu do max. 5000 znaków. Mało miejsca aby popisać się formą, wyobraźnią, oczytaniem itp. W tej rundzie przejdzie ktoś z obrazowym językiem i mocną puentą. Mistrz form krótkich. Dla przykładu obrazowego - Baribal. :)

Rozmowy o ToPA2018

27
 ! Wiadomość z: Faraon
Informacja dla szerokiej publiczności:
Ocena wszystkich dwudziestu zaplanowanych pojedynków zagwarantuje wzięcie udziału w losowaniu wyjątkowej nagrody specjalnej.
W nocy rozpocznie się pojedynek otwierający Turniej, już teraz zachęcamy do pomocy w rozstrzyganiu kolejnych starć. :)
:ulan:

Added in 2 hours 56 minutes 6 seconds:
Z Waszej perspektywy nie będzie widać czy w ogóle pojawiają się oceny pod bitwą (nawet dla Weryfikatorów oraz Moderatorów jest to niemożliwe), będę starał się informować co pięć nowych postów - starajcie się, abym pisał jak najczęściej. :waryjaci:

Land of Fairy Tales

Rozmowy o ToPA2018

28
czyli jak terroryści porwą admina, nie bedziemy wiedzieć, kto zabił. może by go tak przykuć obok goda do kaloryfera?

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”