Hej ho, do lasu by się szło...ale za zimno, wiec j

1
Witam serdecznie. Nazywam się łukasz, ale szczytnie wolę się tytułowac "Mroczną Gębą", czyli "Darkface'em" :) Taki fetysz :D żarcik. Po prostu utożsamiam się mocno z tym nickiem. Lat 18 rocznikowo, nierocznikowo brakuje mi kilku miesięcy. Interesuje się tańcem i owo zainte...hmm ową pasję i miłośc z zacieciem i zapałem rozwiajm od 2 lat :) Uwielbiam horrory i wszystko, co tajemnicze i niepojete. Kocham noce, dlatego tez prowadzę "nietoperzowate" życie, jesli tylko mogę. Lubię pisac opowiadania (tylko ze jakos nigdy nie mogę znaleźc zapału, a pomysły mi ciąza strasznie, bom niewyzyty i nadpobudliwą wyobraźnię mam :P ) i "wiersze", chociaż te drugie nie tylko lubie, co czasami po prostu czuję takową potrzebę. I ogólnie dziwny ze mnie człek :P i lubię kebaby, zwłaszcza frytkebaby ;)

PS a moim najwiekszym zmartwieniem jest to, ze zupełnie nie mam pojecia, czym był chciał się w przyszłosci zajmowac ( te wyzywieniowe sprawy :P)

2
Siemanko.

Witam w naszych "skromnych" progach.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

4
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Kosmonautą? Może i niektórym podoba się bezkres przestrzeni , ale myślę, że za bardzo kojarzy się z pustką i samotnoscią :) Wolę zostac łowcą motyli jesli juz :) Wtedy mogłbym hasac sobie całym dniami po łąkach, lasach i wrzosowiskach niczum leśna nimfa albo rusałka hyhy

8
Nie lubisz przestrzeni kosmicznej?

Cóż...

Naprawdę?

Będziesz smutny? Chcesz hasać po łąkach?

Lubisz piękny, ziemski świat?

Hmm...

<zaciera łapki>

Szykuję rakietę.

Ja? Sadysta? Dręczyciel?!

No co wy...

Czołem.

10... 9... 8... 7... 6...

No dobrze, dobrze, już, kończę, odkładam zabawki.

Bu...

Witam!
Are you man enough to hold the gun?

9
Cześć kolego

Jak nie masz się gdzie wyżyć to zrób to tutaj :D

Nie wiesz kim chcesz zostać? Zostań pisarzem, osobiście nie znam żadnego. Ojej, pomyliłem forum :D .
Jak ja nie lubię początków. Czemu zawsze są takie trudne?

10
Testudos, widzę skłonności sadystyczne :D hmm wbrew pozorom też czasem lubię uwolnić moje wewnętrzne zuooooo. Zabieram wtedy dzieciom z piaskownicy zabawki...i nie ustępuję miejsca staruszkom w tramwaju, nawet jeśli groźnie dyszą mi nad uchem, wzywają Pana Naszego lub symulują atak serca. Jestem nieugięty! Możemy się dogadać :D

Dogen, ojj nie wiem, czy to forum pomieści moje ogromne pokłady niewyżycia :D

11
Darkface, to zabrzmiało, jak obietnica :twisted: Nie martw się, jeden niewyżyty nam niestraszny :wink:

Czy ja coś kiedyś słyszałam o dziewicach? Hmmm...

Pozdrawiam

kognitywna
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”