Cześć

1
Witam wszystkich. Forum znalazłem dzisiaj, co zrzucam na synchroniczność, albo lenistwo. Zastanawiam się jeszcze.
W każdym razie, chciałbym się po prostu pochwalić swoim grafomaństwem.
„Druga gwiazda na prawo, i prosto, aż do poranka". J.M. Barrie

Cześć

2
Marzyciel pisze: chciałbym się po prostu pochwalić swoim grafomaństwem
A masz wystarczająco twardą d...olną część ciała? ;)
A tak poważnie - cześć, rozgość się :) Dopełniaj formalności i wrzucaj, co twoje :D
Dobra architektura nie ma narodowości.
s

Cześć

3
Isabel pisze:A masz wystarczająco twardą d...olną część ciała? ;)
To się okaże. Na pewno trzymam dystans. :wink:

Cześć

6
Świetny nick, pasuje tutaj :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Cześć

7
Tak w ogóle, zapomniałem się przedstawić. Wybaczcie. Zdarza mi się bujać w obłokach.

Mam na imię Bartłomiej i za kilka dni, będę miał drugą osiemnastkę na karku. Nie pisałem, praktycznie od liceum, bo zajęty byłem robieniem, zwykle głupich rzeczy, których nie żałuję.

Natomiast czytałem. Od zawsze, do dzisiaj i nawet robiąc te różne niemądre rzeczy.

Zważając na sentyment i gatunek, moją ulubioną książką jest "Tajemnicza wyspa", Juliusza Verne.

Na dzień dzisiejszy, to czytam co podleci. Lubię fantastykę, oprócz Pratchetta, jestem za to pod wrażeniem "Malowanego", Petera Bretta. Co do zarzutów, w sprawie świata dysku, to na obronę mam fakt, że z gustami się nie dyskutuję.

Cześć

9
Marzyciel pisze:
Na dzień dzisiejszy, to czytam co podleci. Lubię fantastykę, oprócz Pratchetta, jestem za to pod wrażeniem "Malowanego", Petera Bretta. Co do zarzutów, w sprawie świata dysku, to na obronę mam fakt, że z gustami się nie dyskutuję.

Przyjacielu !!!

Ja mam to samo, z fantastyki łykam wszystko, jak pelikan młode rybki, a Świata Dysku też nie mogę.
Próbowałem... starałem się... na prawdę... ale nie mogę.....

Teraz gdy wiem, że nie jestem jedyny na świecie to nie jest mi już tak wstyd.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”