17
Gratuluje wszystkim dobrych wyników:)))))

Pamiętajcie jednak, że to korelacja, a więc związek statystyczny - musielibyśmy przebadać odpowiednio dużą grupę ludzi żeby wyszedł nam związek.

Btw. Gdzie znaleźliście wirtualnego Eysencka????????? podajcie linka!!

Szok po prostu...

19
ja jeszcze jakis inny robilem, ale historii nie mam wiec nie podam linka.

ale jak kognitywna pisala - 5 minut z google i wszystko mozna znalesc ;)

22
To fakt daleko ale za to jak pięknie tu jest:)

A tak serio to szkoda. Nie jesteś pierwszą osobą która ma ochotę wpaść na warsztaty a niestety nie może ze względu na odległość. To pokazuje, że stacjonarna forma zajęć nie jest najlepszą z możliwych :/

23
Też mi się spodobały te warsztaty, ale jak mam być 24h na nogach, to trochę średnio... Bo w jedną stronę jadę 7h, a nie za bardzo mam ochotę szukać noclegu w Krakowie. Może dobrym pomysłem byłoby organizowanie w kilku miastach większych w Polsce?

Pozdrawiam

kognitywna

24
Hejo!

Mi pomysły na sekunde wchodzą do głowy a jak je przemyśle to wydaje mi się to głupie. Tylko nieliczne są oryginalne reszta to wzorowane na czymś.
Aktualnie próbuje napisać : "Obrońcy Tajemnic".

Re: Psychologia

25
Jacek Skowroński pisze:
Kristos pisze:Nie piszę nigdy i nic:D
Brawo! Pisarze to banda zboczonych, sfrustrowanych, pogiętych umysłowo, zakompleksionych, wyalienowanych szaleńców. Nie dziwota, że psycholog tu zajrzał. Masz ze sobą kaftan? :>

O przepraszam, ja studiuję psychologię ale czuje emocjonalną więź z powyższą grupą ,,wyalienowanych szaleńców", chociaż z drugiej strony studiujący psychologię dzielą się na przyszłych psychologów i psycholi :D

26
witam:)

ha, no to moze jakas sesja terapeutyczna dla kogos, kto nie ma weny tworczej?

zarcik.

ja tez chcialam studiowac psychologie, ale strwierdzilam ze nerwowo tego nie wytrzymam.poza tym moj stosunek do psychologow jest bardzo...hm, nie lubie.

no ale Ciebie witam serdecznie:)
wiatr zabija

27
E tam, psycholog fajny człek, byle się nie wierzył w swoją omnipotencję, bo tacy potrafią być wręcz niebezpieczni. A studenci psychologii fajni ludzie, mijam czasem na uczelni:D

Kristos, udzielaj się w działach z zablokowaniem weny, ile tylko się da:D My nie pogardzimy, naprawdę:D

Pozdrawiam

kognitywna

28
ja tez chcialam studiowac psychologie, ale strwierdzilam ze nerwowo tego nie wytrzymam.poza tym moj stosunek do psychologow jest bardzo...hm, nie lubie.

zyskujemy przy bliższym poznaniu:-)

Kristos, udzielaj się w działach z zablokowaniem weny, ile tylko się da:D My nie pogardzimy

Fajnie:) jak tylko znajdę chwilkę to obiecuje, że coś napiszę:)
TRENING TWóRCZOśCI DLA PISZąCYCH

29
hej Kristos!

ciekawy ten test Eysencka, nie sądziłem że aż taki ze mnie neurotyk. Popieram Kognitywną, mógłbyś w miarę wolnego czasu i możliwości otworzyć jakiś wątek "porady dr Kristosa" dla osieroconych z weny/chęci/wiary w siebie;)))
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”