Latest post of the previous page:
Bitwa - jako całość - troszkę zawiodła, ale styl P trafia do mnie zawsze, i w każdej wersji.Kubą Rozpruwaczem także.
G.
Latest post of the previous page:
Bitwa - jako całość - troszkę zawiodła, ale styl P trafia do mnie zawsze, i w każdej wersji.mam to samo odczucie, tematy są bardzo hermetyczne, jakby wynikające z poetyki jednego określonego autora i jego sposobu myślenia, jak hasła do krzyżówki; lepsze byłyby tematy bardziej ogólne, krótkie, otwierające szerokie możliwości, typu np.: Szafa, Pociąg, Ten dzień, Ogród, We mgle, Wizyta itp.Chii pisze: tzn. na nierówność tematów. Przynajmniej z mojej perspektywy niektóre są takie, że trochę mnie uruchamiają, co jest ok, bo chyba powinny uruchamiać, a inne są takie, że czuję pustkę i czarną rozpacz. Stąd też całościowo może niektóre bitwy wypadają lepiej, a inne gorzej. W każdym razie wg mnie bitwy są przez to między sobą nieporównywalne. Nie wiem, czy to tylko moje spostrzeżenie, ale dla mnie niektóre tematy są po prostu słabe. A może to tylko autorzy są słabi.
No i 16 tekstów na raz, albo ułatwienie dla piszących później.
Jak się nie obrócisz - d...olna część pleców z tyłu
Znaczy do wczoraj. I co, będą wyniki?
Proszę zauważyć: matematycznie jest to nawet ciekawe (większa suma F, większa średnia G - pytanie do naszych WeryMaturzystów: dlaczego?2. F = 319 + 175 = 494 / 676 | 19.94 + 17.50 = 37.44 / 52.00 [oczekiwanie na koniec drugiej rundy]
3. G = 288 + 201 = 489 / 676 | 18.00 + 20.10 = 38.10 / 52.00 BARAŻE
Za F przemawia także zwycięstwo w Rundzie 1. Było blisko co prawda, aby to nie wystarczyło (brawa za pościG), ale jednak to F czeka na koniec Rundy 2., kiedy po publikacji tabel odejmę punkty od zawodników i wtedy porównam średnie ocen.fragment Rozmowy o ToPA2018 pisze:Punkty z obu rund sumują się, dając zwycięzcom z każdej grupy bezpośredni awans do ćwierćfinałów.
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”