1
Zarejestrowawszy się na forum, przedstawiam się w odpowiednim dziale :) Jestem panną wSzarosci i uwielbiam pisarstwo - czytac i trochę uprawiac dlatego znalazłam sie tu :) witam wszystkich :)

Dodane po 35 minutach:

zapomnialam, pracuje jako księgowa (zeby było śmiesniej...) mam 21 lat hmm lubię wierną rzeke żeromskiego, kawe(!!), jakies dobre filmy np. Kieślowskiego filmy są dobre hmm lubię jak mi sie wszystkie cyferki w robocie zgadzaja, oczywiscie lubie pisac a i rysowac, momentami to i zdjecia tez fajna rzecz a nie lubie pisac o sobie ;)

2
A ja mam wujka księgowego... I ciocię księgową...

Dzień dobry, panno w Szarości.

Porzuć Szarość, wstąp w Mroook!
Are you man enough to hold the gun?

3
U mnie nie stwierdzono księgowych w rodzinie :)

witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
Witaj.

U mnie nie musi być HD, byle zawsze był kolor.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

8
Kto nie lubi uprawiać? Wszyscy lubią uprawiać... Marchewkę, pietruszkę... Aaaa, pisarstwo! To też;)

Pozdrawiam i witam, i pozdrawiam;)

kognitywna

9
hmm różne rzeczy sie uprawia ;) pisarstwo to jedno z tych lepszych chociaż przy uprawianiu pietruchy chyba tez mozna sie spełnic :) babcia się spełnia... zapytam ją jak to jest...

10
Witaj Szarotko, że tak mogę rzec :D .

Czuj się jak u siebie w domu i niech to będzie miejsce pozbawione cyferek i wszelkiej uprawy, no, oczywiście poza pisarstwem :D .
Jak ja nie lubię początków. Czemu zawsze są takie trudne?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”