Hej!

2
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Hej!

6
Niobe, dostałaś wiadomość prywatną i tam byś wszystko przeczytała, znaczek wyświetla się na górze strony.
W skrócie: najpierw Ty oceniasz i komentujesz teksty minimum trzech użytkowników, a potem Forum komentuje Twój. Pozdrawiam!

Hej!

8
Dzięki wielkie za usunięcie konta. Myślałam, że chociaż 24h dostanę, żeby coś tu poczytać, skoro miałam wyrazić swoje opinie. Szkoda tylko, że w międzyczasie zmarnowałam kupę siły na zapoznanie się z jednym tekstów, zrobienie korekty, wskazanie błędów. Ale cóż, jak nie, to nie. Miło było, ale odechciało mi się.
Powodzenia.

Hej!

9
A kto Ci usunął konto? I za co? :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Hej!

10
Niobe, bardzo Cię przepraszam, to ja to zrobiłam ale naprawdę niechcący.
Usunęłam konta userów, którzy się nie logowali w ogóle po rejestracji. Sprawdziłam kilka losowo i wszystko się zgadzało, nie zauważyłam, że system "zakwalifikował" też TWój nick, a przecież nie powinen :(
Jedyny plus, to taki, że możesz mieć taki sam nick.
Jeszcze raz bardzo przepraszam. :hug:

Added in 3 minutes 11 seconds:
W ramach zadośćuczynienia - zamieść swój tekst od razu w dziale "Tu wrzuć...", nie będziemy czekać na komentarze i nie będziemy blokować. Oczywiście będzie nam miło, jeżeli zaczniesz komentować inne teksty.
Mam nadzieję, że ta moja pomyłka nie wpłynie na Twój pobyt na forum i zostaniesz z nami mimo wszystko.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”