Wyświetlanie postów

16

Latest post of the previous page:

P.Yonk pisze: ithilhin, Można usunąć coś z pliku 'content.css',
to boogi musi
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Wyświetlanie postów

19
W poście http://www.weryfikatorium.pl/forum/view ... 57#p223363 opisałem co trzeba zrobić w pliku content.css - co powienien zrobić boogi.

A Ciebie pytam: "Co możesz zrobić z shortcodem [AKAPI]? Ty modyfikowałaś style, które się doklejają do generowanego (przez ten shortcode) paragrafu "<p>". Dodawałaś, lub usuwałaś tam ujemny margin. Moje pytanie brzmi, czy możesz całkiem usunąć to co się tam dokleja ze styli, a dodać "class"?
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Wyświetlanie postów

20
tam jest tak:

Kod: Zaznacz cały

<p style="text-indent: 5%; text-align: justify; font-size: 16px; line-height: 1.5;  margin: 0 0 -1.2em 0">{TEXT}</p>
co zmienić?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Wyświetlanie postów

21

Kod: Zaznacz cały

<p class="akapit">{TEXT}</p>
ale pod warunkiem, że boogie wcześniej zmieni w pliku 'content.css' to o czym pisałem.
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Wyświetlanie postów

23
ithilhin pisze: Nie zmienił :)
ech... Dajcie mi dostęp FTP do plików forum. Niechby nawet jednorazowo.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy organizacyjne”