Giełda nicków

19
A = M
B = K
C = M
D = M
E = K
F = K
G = M
H = K
I = M
J = M
K = K
L = K
M = M
N = M
O = K
P = M

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Giełda nicków

22
uniwers pisze: Uwaga, strzelam. C = Misieq79
uniwerS, :)
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

24
uniwers pisze: Uwaga, strzelam. C = Misieq79
Wyborny żart milordzie :-P

Edit: chociaż zauważam pewne podobieństwa z "Heban i wodór". Ale mój "Okręt eskortowy" jest w TW a nie TOPA :P
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

26
Sarah, przeca nie mam innego wyjścia jak odpowiedzieć: Pomidor!
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Giełda nicków

28
Się pokuszę, choć nie rozpoznaję styli uczestników na tyle dobrze, by mieć pewność:
A = MisieQ
B = ktoś z subtelniejszych wymiarów
C =
D =
E =
F = Isabel
G =
H =
I =
J = Ravva
K =
L =
M =
N =
O =
P =
S = Univers
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Giełda nicków

30
Sarah pisze: G = Eldil
Mógł się podpisać po prostu, podobnie jak S :mrgreen:
Myślę też, Sarah, że nie przystoi Tobie tak ściemniać i na Bariego zwalać winę :twisted:

Giełda nicków

31
Aktualizacja:

A = (Nie mam pomysłu, ale zakładam fanklub. Dopóki nie wiem, kim jesteś :D )
B = TadekM
C =
D =
E = (ooo jaaa... jestem pierwszy wymieniony z nicka i działalności w tekście ToPA. Nie mam pomysłu kim jesteś, ale już Cię lubię. Dopóki nie wiem, kim jesteś :D )
F = Iris
G = Godhand
H = Kruger
I = brat_ruina (może dostał pozwolenie na udział mimo bloku, ale z powodu bloku je odrzucił?)
J = Uniwers
K = Misieq79 (bo Godhand lubi teksty Miśqa, a tym się zachwycał, więc zdaję się na jego nos :D )
L = P.Yonk
M =
N =
O =
P = Iwar

T = Martinius
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”