Niedyskrecje Faraona

32
A więc moje marzenie się spełnia i będzie Jacek!
Brawo!
I Łasic, Ithulu... Ładna ekipa.
Gratulacje za tę "zbiórkę".

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Niedyskrecje Faraona

34
Gosia - obyczaj.
Łasic - kryminał.
UthModar - fantasy.
Patren - SF.

G.

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Niedyskrecje Faraona

36
Faraon pisze: Zawodnicy z dwójek mogą kontaktować się ze sobą, przekazując PW/maile przez moją osobę.
To mnie zafascynowało :D
Na czym to będzie polegało? Np. "Jak się nie sprawisz, to cię zabiję!", "Coś ty narobił, nie daruję ci tego!"? :D
Czy np. będą do jakiegoś stopnia wspólnie pisać teksty, wymieniać się uwagami? (i wtedy to będzie wyglądało: "Faraon, zabijemy cię! Jak mamy zdążyć, jeśli masz po 48 godzin opóźnienia na każdym liście!" :D ).
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Niedyskrecje Faraona

38
Proszę państwa, dnia 12 czerwca 2018 roku, we wtorek, o godzinie 21:28 na mChacie, Faraon puścił parę z ust:

Faraon • wt 12 cze 2018, 21:28
@ Godhand, jesteś jeszcze? PW

Ponieważ wiemy, że zawodnicy ze sobą się komunikują, to robią to przez Faraona. Oznacza to, że Godhand bierze dalej udział w turnieju. A wygrzebując dodatkowe informacje, którymi nieopatrznie podzielił się Faraon - to komunikują się zawodnicy J i B. Więc... wiemy, że Godhand bierze udział w turnieju i wiemy, że jest spore prawdopodobieństwo tego, że jest zawodnikiem B lub J. Tadam! :mrgreen: :twisted: 8)
Dzwoń po posiłki!

Niedyskrecje Faraona

40
Rubia pisze: Chii, nie doceniasz Faraona
Rubia jest B :) Pasuje idealnie. A teraz zwraca uwagę niby na przebiegłość Faraona, bo Chii niewłaściwie przypisała literę dla Godhanda... hmmm :mrgreen:
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Niedyskrecje Faraona

41
Rubia pisze: Chii, nie doceniasz Faraona :mrgreen:
Skoro Rubia wątpi w moją dedukcję, to czy dlatego, że sama jest zawodnikiem B? Czy zawodnikiem J? Czy to dlatego, że to ona kontaktowała się z Godhandem przez Faraona? A może jako zawodnik-rebeliant sama kontaktuje się z innym zawodnikiem (Godhandem?) z pominięciem bufora tajemnicy, którym jest Faraon? :lol: ;)

Added in 17 minutes 23 seconds:
Faraon potwierdził doniesienia na temat RuBii.
Faraon • wt 12 cze 2018, 21:59
@ Rubia, co tam? :D

Faraon • wt 12 cze 2018, 21:59
boję się przyznać, że będziesz miała PW niedługo :P
RuBia również gra dalej. ;)
Dzwoń po posiłki!

Niedyskrecje Faraona

43
Sarah pisze: (przepraszam P.Yonk,)
Wcale się nie obrażam :D Niezmiernie źdzwionym, że w ogóle ktokolwiek bierze mnie pod uwagę :) - Zaszczyconym.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

Niedyskrecje Faraona

44
Faraon pisze:rzuciłem Wam kilka dni temu pewną niedyskrecję gdzieś, ale chyba znowu mogę spać spokojnie 8)

Zawiodłem, nie wiem, o co chodzi :(
Ktoś coś?
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Niedyskrecje Faraona

45
Jaśnie panujący Faraon pisze:Szukajcie podpowiedzi nie w moich postach, a w miejscu związanym z Turniejem.

Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”