Przywitanie

1
Kłania wam się żona, mama, kobieta pracująca po 30-stce, której marzeniem od zawsze było pisanie. Jakiś czas temu stwierdziłam, że czas je zrealizować.
Bardzo liczę na waszą pomoc i na to, że czytając teksty innych też się wiele nauczę.
Sama uwielbiam czytać kryminały, obecnie skupiam się na polskich autorach. Takie też teksty piszę, a przyjemniej staram się to robić. Chociaż nazwałabym to raczej pełzaniem w mojej skali pisarstwa.
Poza czytaniem moją pasją są też wędrówki po Tatrach.
Pozdrawiam wszystkich!

Przywitanie

2
Cześć, Teres... Iwonka.
Większość nas, jest tu po trzydziestce, mniej lub bardziej.
Tatry super, w ogóle góry super - świetna odskocznia od wklepywania literek.
Paru polskich Autorów (choć niekoniecznie kryminałów - chociaż Łasic wrócił) tu spotkasz.

Rozgość się, a przede wszystkim baw się dobrze. Rozpoczyna się Twoja przygoda :)

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Przywitanie

6
Cześć Kobieto Po Trzydziestce :D Nie jest nas tak mało :D Baw się dobrze!
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

Przywitanie

7
Dziękuję:) Póki co czytam i zaznajamiam się ze światem Weryfikatorium:) Cieszę się, że tu trafiłam. Wszystko dzięki naszemu, szczecińskiemu autorowi kryminałów, który też tu kiedyś bywał.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”