Kłania wam się żona, mama, kobieta pracująca po 30-stce, której marzeniem od zawsze było pisanie. Jakiś czas temu stwierdziłam, że czas je zrealizować.
Bardzo liczę na waszą pomoc i na to, że czytając teksty innych też się wiele nauczę.
Sama uwielbiam czytać kryminały, obecnie skupiam się na polskich autorach. Takie też teksty piszę, a przyjemniej staram się to robić. Chociaż nazwałabym to raczej pełzaniem w mojej skali pisarstwa.
Poza czytaniem moją pasją są też wędrówki po Tatrach.
Pozdrawiam wszystkich!
Przywitanie
2Cześć, Teres... Iwonka.
Większość nas, jest tu po trzydziestce, mniej lub bardziej.
Tatry super, w ogóle góry super - świetna odskocznia od wklepywania literek.
Paru polskich Autorów (choć niekoniecznie kryminałów - chociaż Łasic wrócił) tu spotkasz.
Rozgość się, a przede wszystkim baw się dobrze. Rozpoczyna się Twoja przygoda
G.
Większość nas, jest tu po trzydziestce, mniej lub bardziej.
Tatry super, w ogóle góry super - świetna odskocznia od wklepywania literek.
Paru polskich Autorów (choć niekoniecznie kryminałów - chociaż Łasic wrócił) tu spotkasz.
Rozgość się, a przede wszystkim baw się dobrze. Rozpoczyna się Twoja przygoda

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Przywitanie
3Witaj 

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Przywitanie
5Witaj Iwoneczko, powodzenia w planach życzę.
Sekretarz redakcji Fahrenheita
Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy
Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy
Przywitanie
6Cześć Kobieto Po Trzydziestce
Nie jest nas tak mało
Baw się dobrze!

„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch
FB - profil autorski
FB - profil autorski
Przywitanie
7Dziękuję:) Póki co czytam i zaznajamiam się ze światem Weryfikatorium:) Cieszę się, że tu trafiłam. Wszystko dzięki naszemu, szczecińskiemu autorowi kryminałów, który też tu kiedyś bywał.