GM pozdrawia wszystkich!

1
Witajcie! Jestem licealistą (w momencie pisania tego posta szesnastoletnim), który pisaniem zajmował się od lat pięciu; niestety z przerwami. Na swoim koncie mam osiem opowiadań, z których ani jedno nie zostało ukończone. Zawsze kiedy rozkręcałem akcję, nachodził mnie inny, w moim mniemaniu lepszy pomysł, na rzecz którego porzucałem tekst "aktualny". Mam nadzieję że obecność i aktywność na forum zmieni cokolwiek w tym zachowaniu.

Tymczasem grywam w RPG-i przy stole, jako Mistrz Gry sprawdzam się już od dwóch lat. W chwilach wolnych fechtuję mieczem półtoraręcznym lub pochłaniam wszystkie książki w zasięgu wzroku - King, Matsuoka, Zelazny, Grzędowicz... Musiałbym długo wyliczać.

To byłoby chyba wszystko.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

2
Osiem opowiadań w 5 lat? Ja powieść napisałem w pół roku... XD

Cóż.

Wszyscy pozdrawiają GMa!

życzę powodzenia w pisaniu!
Are you man enough to hold the gun?

6
Witaj, witaj:D

Pan Pilipuk coś tu gdzieś już pisał o porzucaniu starych projektów na rzecz lepszych pomysłów... Wyciągnęłam z tego jeden wniosek: przychodzi Ci w trakcie pisania jakiś świetny pomysł? Zanotuj, dokończ aktualne opowiadanie na spokojnie i potem się bierz za to "nowe, świetne";)

Doradzam przeglądanie forum, można tu znaleźć mnóstwo przydatnych informacji. I świetnych ludzi:D

Ja tutaj bynajmniej nie jestem starym wyjadaczem, a już się czuję jak u siebie:D [dostaje tomahawkiem w plecy] Ale to było w pozytywnym sensie, ten tego...

Pozdrawiam

kognitywna

7
icy_joanne pisze:Witaj, przynajmniej nie czuję się osamotniona wśród starych wyjadaczy i doświadczonych forumowiczów :)

Cóż, jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest wejść w ich grono ;) Teraz klecę nowy tekst, jak tylko go ukończę ujrzy światło dzienne. W tydzień powinienem się wyrobić, chociaż chcę żeby wszystko wyglądało jak najbardziej realistycznie - głównie dlatego mam ślimacze tempo pisania.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature help him take over the world.

9
Witaj GM!

Ta nazwa cały czas mi się kojarzy z tibią. Strasznie jej nie lubie ale kumple grają :)
Aktualnie próbuje napisać : "Obrońcy Tajemnic".

10
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”